2777
2789
عنوان

نامزدم امروز قراره که با ما بیاد

412 بازدید | 9 پست

همش که از دیشب میگه روم نمیشه نمیام بعد از ظهر میام سر میزنم کاری ندارم به این

مامانش اینا جایی دیگه رفتن کلا ساعت ۶ صبح رفتن بیرون. میدونست قراره زود برن.   این هعی دیشب ب من گفت که بیاا فردا خونه خالیه. وایسا اینجا  تا وقتی  که میریم ما    خودمون.  ۱۲ و ۱ قراره بریم یزره از اون خانواده جا مونده هایم

بعد باهم مام میریم من قبول نکردم گفتم  عجله ایی میشه و ی وقت دیگه

باز خودم دلم سوختو گفتم میام

الان پیام دادم که میام میگه نمیخام دیگه انگار زوره و فلان اینا. خونشون ازما یه ۹ ساعتی دوره ی شهر دیگن و عیدا فقط میان اینجا

میگه وقتی رفتم. اونجا  میفهمی چیشده

انقدر اعصابم‌خورده از حرفش

نه واسه حزفشم اینه این چند روز. که پیشم بود من پریودی خیلی بدی دارم از نظر روحی به شدت تحت فشارم محبت و بغل میخاستم اما انجام نداد اصلااا. هر شب من تو تنهایی گریه بود

با خودم ی شب سریع اماده شدم رفتم پیشش خونشون کسی نبود. میدونید از چی می‌سوزم واسش همجوره بودم اما الان اینجوری میکنه دلم شکونده نمد چی کنم اصن نمیدونم‌چه رفتاری درسته الان

لطفا🙏برای حفظ ابروم صلوات یا حمد بگید

کم محلی 

از الان عادتش بده که نمیشه هرموقع بهت احتیاج داشت بیاد پیشت 

من این حماقت رو کردم دوران نامزدی تا زنگ میزد میدویدم الان پر رو شده به سر خودم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو در رو صحبت کنین،تلفنی آدم نمی‌فهمه لحن طرف مقابل چیه،بگو بهش بعدا رو در رو حرف بزنیم

لحنش مشخصه دیگه من برگشتم میگم میام میگه نمیخاد دیگه بعدن میفهمی چی سده انگار که گناه کبیره کردم

کم محلی از الان عادتش بده که نمیشه هرموقع بهت احتیاج داشت بیاد پیشت من این حماقت رو کردم دوران نامزد ...

ویی انقذر سرد شدن باهاش کم محلی کردم ولی باز گول میخورم تلاش خودمو بیشتر میکنم

ویی انقذر سرد شدن باهاش کم محلی کردم ولی باز گول میخورم تلاش خودمو بیشتر میکنم

ول کن بابا مردا اینقدر پروعن که نگو 

اصلا گول نخور 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

اره بابا ولش کن اعصاب ندارم اصن دارم دیونه میشم

اره امروز رو بهش محل نده که خودش بیاد سمتت چون یبار پیشنهاد دادی 

برو خوش بگذرون والا