2777
2789

این مدل سوال ها که سلیقه ای هستش و با در نظر گرفتن شرایط جوابش مشخصه 🫤

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تهرانین ؟ درآمدش چجوریه ؟

نه نیستیم، چون خودش شرکت داره عالیه درآمدش ولی اگه برای کسی دیگه کار کنی در حد قانون کار یا یکم بالاتره 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
میخواستم ببینم درآمد کدوم بهتر

درآمد هم بستگی به خیلی چیزا داره ! 

مهندس برق یه شرکت دریافتی بالا از از کارگر ساده و .. داره ولی هر چقدر هم باشه باز ثابت هستش ! 

کسی که آسانسور تعمیر می‌کنه هم بستگی به میزان مشتری هاش داره چون کارش آزاده 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید
این مدل سوال ها که سلیقه ای هستش و با در نظر گرفتن شرایط جوابش مشخصه 🫤

توی جمله یا (که )یا (و)یکیش اضافه هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

توی جمله یا (که )یا (و)یکیش اضافه هست .

خو یکیش رو حذف کن بخون

کلاس درس نیست که 

مفهوم رو بفهمه کافیه 

بیشتر ببینید
تازه بار خالی کردم برگشتم خوابم‌نمی‌بره .. خانومم خوابیده طلاقش میدم چیه اخه‌کارمند بیا شبی ۹ تومن ...

شبی ۹ تومن 

اینقدرم راحت نیست 

طرف با جون و خون خودش بازی می‌کنه 

همش خطره