2777
2789
جسه بچه ربطی به اندازه شکم نداره ک مادر هرچی خوراکش خوب باشه بچش رشدشم خوب میشهاصلا فراووون تادلت بخ ...

دقیقاخداازش نگذره که عیب خودشونونمیبینه،بخداالان پسرم انقدماه شده همه ازش تعریف میکنن قربونش بشم ولی هیچوقت حرفش یادم نمیره

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقاخداازش نگذره که عیب خودشونونمیبینه،بخداالان پسرم انقدماه شده همه ازش تعریف میکنن قربونش بشم ولی ...

اره دیگه بزن استکانو بشکن مگه عین اولش میشه

توام عیبای اونو بروش بزن روشو کم کن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

[QUOTE=377905548]اره دیگه بزن استکانو بشکن مگه عین اولش میشه توام عیبای اونو بروش بزن روشو کم کن[/QUOTE

خداخودش شاهدوناظره یک کلمه هم جوابش ندادم وفقط سرموانداختم پایین وبه خداواگذارش کردم.دوس دارم خداخودش تقاص کاراشوبده 

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

خواهرم و خواهرشوهرم و دختر خواهرم، مهر ماهی هستند، دقیقا میفهمم چی میگی.البته من که بهمنی هستم ،خیلی ...

چرا عزیزم ژولیده،باید جوان باشی فکر میکنم،از جوونیت نهایت بهره رو ببر

مادرشوهرم رفت کربلا سفر گرفت مهمونی داد منو دعوت نکرد .و اینکه خاهرشوهرم قدش ۱۷۵ بعد سر عقدش کفش ۱۰ سانتیم پوشیده بود بعد مراسم میخاستم برم کنارش عکس بگیرم رو ب شوهرش گفت وایسا کفشمو دربیارم اینا قدشون کوتاهه 😶من قدم ۱۶۲اون زیادی رشد کرده ب من چ کلا هروقت منو میبینه تو ی جمع بحث قد میکنه من صورتم ماشالله قشنگه همه هم اعتراف میکنن حس میکنم از حسودیش .یا کمبود اعتماد ب نفسشع .اگ بلندی دیگه بلندی چ کار ب بقیه داری قدشون رو جلو میکشی

[QUOTE=377905548]اره دیگه بزن استکانو بشکن مگه عین اولش میشه توام عیبای اونو بروش بزن روشو کم کن[/QU ...

اینجوری انگار زهر تودهنتو تف نکردی ذره ذره تورو میکشه

هروقت یادت میادو خودتو عذاب میدی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اینجوری انگار زهر تودهنتو تف نکردی ذره ذره تورو میکشههروقت یادت میادو خودتو عذاب میدی

راست میگی آبجی،امیدوارم بتونم مقابلش بایستم وازخودم دفاع کنم،فقط وفقط خودم دارم زجرمیکشم واونم به ریشم میخنده

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

راست میگی آبجی،امیدوارم بتونم مقابلش بایستم وازخودم دفاع کنم،فقط وفقط خودم دارم زجرمیکشم واونم به ری ...

اره یبار براهمیشه جلوش وایسی دیگه دستوپاشو جمع میکنه

تاکی باید خودخوری کنی و توخودت جنگ داشته باشی سر بیشعور بازیای اون

روزت خراب میشه ناخواسته روابطت بچالش کشیده میشه

زیادیم ساکت باشی و سعی کنی باشخصیت خودتو نشون بدی عنشو درمیارن

حد ادمارو باید بهشون فهموند 

زیاد توروش نخند باهاش سعی نکن خوبو مهربونو صمیمی بشی بذار بفهمه عزتش داره باکارا و رفتاراش کم میشه دیگه توجه قبلو بهش نداری نادیده میگیریش

تاجاییم ممکنه ازاینجور ادما دورباش نه دعوت کن ن برو خونشون هرچی ازادم دورباشن ارامشت بیشتره بخدا