2777
2789

امروز رو زندگی کن، چون روز قشنگیه، شاید فردا بهتر بود، و همینطور فرداهای دیگه، پس هر روز بگو که امروز و زندگی میکنم، چون روز قشنگیه، چون منتظر فردای بهترم

*نه‌لایک‌کنید..نه‌ریپ‌بزنید*‌‌

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًاپس (بدان که به لطف خدا) با هر سختی البته آسانی هست

🩶

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

امروز رو زندگی کن، چون روز قشنگیه، شاید فردا بهتر بود، و همینطور فرداهای دیگه، پس هر روز بگو که امرو ...

🥹💙مرسی

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

توهرچقدرزوربزنی تهش اونی که باید،اتفاق می افته،پس تلاشتوبکن ولی زورنزن

💙

فعلا نمیتونم عزیزم😔💙

اگه جا داره زمان بده و عجله نکن

زمان خیلی چیزا رو به بهترین شکلش حل میکنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

عزیزم الان میخوای کمکت کنیم انتخاب کنی؟

هر وقت بین هر چند راهی ک گیر افتادی 

اولین انتخابت این باشه ک کدوم مغایرتی با گفته های خدا نداره

دومین موردم بزار برای سرعت عمل کار، ک کدوم باید سریعتر انجام شه

سومین هم بزار برای اهمیتش در آینده.. ک کدوم در اینده نتیجه بهتری برات داره

نمیدونم ب دردت خورد یا نه❤❤

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

اگه جا داره زمان بده و عجله نکنزمان خیلی چیزا رو به بهترین شکلش حل میکنه

دقیقا همینطوره صبر میکنم ببینم چی میشه🥹❤️

خودم تو دوراهیم

خیلی بده ... حاضرم بمیرم ولی هیچ وقت تو دو راهیای زندگیم قرار نگیرم😔

یه آیه داریم با این مضمون که خدا به پیامبر میفرماین که به بنده من بگو من حواسم بهت هست! خدا آن تایمه حواسش بهمون هست فقط باید به این توجه کرد که چه بسا یه چیزی بنظر تو خوش بیاد اما بد باشه برات یا یه چیزی بنظر تو بد بیاد و خوب باشه برات…به زمان بندی و حکمت خدا اطمینان داشته باش…

عزیزم الان میخوای کمکت کنیم انتخاب کنی؟هر وقت بین هر چند راهی ک گیر افتادی اولین انتخابت این باشه ک ...

ممنون عزیزم خیلی بدرد بخور بود.. یه کار بزرگه جوری که آیندمو تحت تاثیر قرار میده باید صبر کنم ببینم زمان درستش میکنه یا نه❤️