2777
2789
یه آیه داریم با این مضمون که خدا به پیامبر میفرماین که به بنده من بگو من حواسم بهت هست! خدا آن تایمه ...

❤️

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

راهی رو برو که خدا دوست داره، و تایید می‌کنه و نتیجه رو بسپار به خدا

انتخابی بکن که وجدانت راحت باشه

احساسی تصمیم نگیر، در حالت ناراحتی و خشم تصمیم نگیر

با یک یا چند نفر مشورت کن و از تجربیات شون استفاده کن، شاید دیدگاه یکی از بیرون ماجرا بهتر از تو باشه، به حرفاشون منطقی فکر کن و همه جوانب رو در نظر بگیر

میتونی از یه مشاور هم تو اون زمینه مشاوره بگیری، حتی مشاوره تلفنی رایگان هم هست.. 

حتما از یه متخصص مشاوره بگیر، چون تو این شرایط که خودت میگی بدترین و سخت ترین، شاید خودت به تنهایی نتونی تصمیم درست بگیری..

یکم زمان بده و صبر کن، زمان خیلی چیزا رو درست میکنه، قطعا برای همه روزای سخت هست اما همیشه خدا از مشکلاتمون بزرگتره و نمی‌ذاره اتفاق بدی بیفته.. به خودش توکل کن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم خیلی بدرد بخور بود.. یه کار بزرگه جوری که آیندمو تحت تاثیر قرار میده باید صبر کنم ببینم ...

خواهش گلم. خداروشکر😇❤

باید ببینی هدفت توی اینده چیه.. اگه شغله خاصیه به چند سال بعدت فکر کن که چه چیزایی رو بخاطرش از دست میدی و چ چیزاییو بدست میاری

اگه ازدواج و ایناست که قبل از عقد خوب تحقیق کن و وقتی انتخاب شد زیاد توی عقد نمونی بهتره

کارای بزرگ دیگه ب ذهنم نمیرسه😅

اگرم اقدام فرزنداوریه ک باید حوصله و سن و اعصاب و کمک داشتن یا نداشتن و ... همه رو بزاری کنار هم تصمیم درستو بگیری😘

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

راهی رو برو که خدا دوست داره، و تایید می‌کنه و نتیجه رو بسپار به خداانتخابی بکن که وجدانت راحت باشها ...

ممنون عزیزم چشم🥹🫂❤️

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

خواهش گلم. خداروشکر😇❤باید ببینی هدفت توی اینده چیه.. اگه شغله خاصیه به چند سال بعدت فکر کن که چه چی ...

❤️❤️❤️

دقیقا همینطوره صبر میکنم ببینم چی میشه🥹❤️

صبر با عقل و منطق

و توکل بر خدا

ان شاالله بهترینها بشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید