2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها سلام 

من ۱۷ سالمه 

خداشاهده از صبح تا شب توی خونه ام 

کاری به هیچ کسی ندارم

یک خواهر ۲ ساله دارم یک برادر ۱۳ ساله 

بزارید از اولش بگم 

مامانم خیلی کمال گراست و کلا همه آدما به چشمش بدن حتی منی که دخترش هستم فقط پسرش و اون دختر کوچولوش و خانواده خودش همیشه میگه خوبن .

خانواده پدریم بسیار خانواده خوبی هستن 

بنده خدا ها اصلا کاری به کار هیچی ندارم 

مادر پدرم یک پیرزن ۶۷ ساله اس عمل قلب باز کرده بنده خدا جرعت نمیکنه خونه مون بیاد که مبادا اگه بیاد مامانم با بابام‌دعوا کنه 

مادربزرگم زنگ زد به من بدبخت فقط گفت من دلم براتون خیلی تنگ شده میشه گوشی رو بدی با بابات حرف بزنم گفتم آره که میشه دادم به بابام بعد اون پشت گوشی خیلی سراغ مامانمو گرفت بابام به مامانم گفت باهاش حرف بزن گناه داره مامانم کمتر از ۲ دقیقه حرف زد قطع که کرد شروع کرد جیغ زدن و......که جرا من باید با مادرت حرف بزنم اونا مگه چه کار واسه من کردن ما خونمون کوچیکه من ۱۱ تجربی هستم امتحان زیست خوب داشتم داشتم‌میخوندم گفتم مامان بسه چرا اینکارا رو میکنی چه وضعشه اومد زد تو گوشم کلی فوش بد بهم داد

الانم فقط داره بهم توهین میکنه 

بابام تا لب مرز سکته از دستش رفت 

من خداشاهده چطوری باید درس بخونم؟؟؟

یکی بگه فقط چطوری 

جانم

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»

بیشتر ببینید
داداشم هم یک سره بهم میزنه مامانم میگه من دلم میخواست با شوهرم دعوا کنم تو چرا به من گفتی مامان آروم ...

مادرتو پیش یه روانشناس ببر 

برا درس خوندنم سعی کن اهمیت ندی فقط 

در مورد طب سنتی اگه سوالی دارین ، درخواست بدین و تو خصوصی سوالتون رو بپرسین.

بالا توضیح دادم

بیاخصوصی 

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»

بیشتر ببینید
خیلی ببحشیدا مقصر باباته ک ب مامانت انقد رو داده

آره خیلی به خاطر مامانم الان ۱۰ ساله خانواده خودشو ندیده 

خانواده پدرم بسیار خوبن 

مامانم اصلا واقعا نمیتونم توصیف کنم 

آره خیلی به خاطر مامانم الان ۱۰ ساله خانواده خودشو ندیده خانواده پدرم بسیار خوبن مامانم اصلا واقعا ن ...

خب باباتم ی مدت اجازه نده ک مامانت خونواده شو ببینه ببینم چ حالی داره 

بابات باید بشینه باهاش حرف بزنه  ک یعتی چی خونوادهشو نبینه  دلیلش چیه 😐

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊