2777
2789
عنوان

سیزدهمون خورد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 115 پست
اون وقت دوست مامان من میاد خونمون ساعت نه من بیدار بودم گفت بهاره امروز زود بیدار شده اخه اینا چقدر ...

اره خاله های شوهرم خانواده من همراه پدرشوهرم مادرشوهرم همه آواره خواب خانم شدیم همه پخش و پلا شدن گفتن ما خودمون میریم منم نامزدم نمیتونم صدامو دربیارم از شددت اعصبانیت نشستم کربه میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حق باجاریته منم یجای دور سرصبح برم تااخرشب خابم میاد🤣🤣

شما برین اون بیاد بعدا

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

برنامه ماهم ریخت بهم💔بخاطر اتوبوسی که چپ کرد

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اره خاله های شوهرم خانواده من همراه پدرشوهرم مادرشوهرم همه آواره خواب خانم شدیم همه پخش و پلا شدن گف ...

البته نفهمیدم چرا بقیه نمیتونن برن ولی

تو عقد که خوب نیست زیاد با اونا برید 

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند. 

ول کنین سر چ چیزایی حرص میخورین شما برین صب بگین شلوغ میشه ترافیکه سمت ظهر ما میریم جا میگیریم تا شم ...

نمیشه که من نامزدم دوران عقدم صدامو نمیتونم دربیارم که از شددت ناراحتی نشستم گریه میکنم همه رو پخش و‌پلا کرد خاله های شوهرم گفتن ما خودمون میریم خانواده من خودشون میرن

چه رومخ

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دوتا رفیق صمیمیه پس کارگاه بازی درنیار👩🏽‍🤝‍👩🏻🎀🖇    مامانه یه دختر و یه پسر منو بابایی عاشقتونیم دوقلوهای من👩‍👧‍👦

حق باجاریته منم یجای دور سرصبح برم تااخرشب خابم میاد🤣🤣شما برین اون بیاد بعدا

پدرشوهرم حساسه نمیراره اولین سیزدهمونه خواستن باهم باشیم خانواده ها که خواب خانم مهم تر بود

رید دا پدرشوهرم فشارش بالا رفت عین خیالشون نشد

خب شما خودتون دوتا زود برین بقیه 12 بیان 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕