2777
2789
عنوان

سیزدهمون خورد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 115 پست
به شوهرم میگفتم مثلا اسم شوهرت محمده میگفتم محمدجونی من فردا دوست دارم تورو زودتر ببینم ،انقد دلم بر ...

اونقدر اعصابم‌خوذده نمیدونم باور داری یا نه با کریه میخونم تایپ میکنم 😭😭😭😭

اونقدر اعصابم‌خوذده نمیدونم باور داری یا نه با کریه میخونم تایپ میکنم 😭😭😭😭

سیاست داشته باش ،خودتو خوبه نشون بده همیشه ،حتی تورو و پیش شوهرت ،همیشه اینطوری جلوه بده و رفتار کن که احترام پدر و مادرشو داری 

میخوای جاریتو بچزونی؟یجور دیگه بچزون 

رفتی ۱۳ به در دست به سیاه سفید نزن ،بزار اون کارارو بکنه 

بخند و خوش بگذرون ،کمکم نکن ،برگرد بیا خونتون والا

کارم پیش اومد دست شوهرتو بگیر برو اینور اونور 

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیاست داشته باش ،خودتو خوبه نشون بده همیشه ،حتی تورو و پیش شوهرت ،همیشه اینطوری جلوه بده و رفتار کن ...

سرم داره میترکه نمیتونم بخوابم فردا تو‌ماشین میخوابم

سرم داره میترکه نمیتونم بخوابم فردا تو‌ماشین میخوابم

بخواب فردا ،بعد یا شوهرت تو مسیر برید دوتایی صبونه بخورید یه جا ،از این کارا کن

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
بیشتر ببینید
همین که تو‌ماشیم بخوابم لب به چیزی نزنم کافیه براشون حالیشون میشه دا

اینجوری خودتو از چشم خانواده شوهرت میندازی لب به چیزی نزنی ،تازه واسشون مهمم نیست خودت گشنه میمونی ،دیگه هم بهت محل نمیدن سنگ رو یخ میشی 

بیشتر ببینید
اینجوری خودتو از چشم خانواده شوهرت میندازی لب به چیزی نزنی ،تازه واسشون مهمم نیست خودت گشنه میمونی ، ...

ندن چه بهتر دادن چی شد فعلا که فرمان دست عروس بزرگست 

یکی نیس از دهنش بزنه بگه این ادم اواره خواب تو شدن که تا صبح برا شوهرت خدمات بدی راحت زشته خیلی زشته 

امام علی واسه جنگاش انقدر قوا رو دوروز دور هم جمع نمیکرد ،چخربه مگه ،یه ناهاره سیزده بدره دیگه

چمیدونم دیگه جمع شدن همه شوهرمم گفت بریم 

تا الان که خیلی بهم سخت گذشته واقعا نمیدونم 

حرص بخورم حرص نخورم..... 

الانم همه شون خوابن من نتونستم بخوابم سردرد شدم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
چمیدونم دیگه جمع شدن همه شوهرمم گفت بریم تا الان که خیلی بهم سخت گذشته واقعا نمیدونم حرص بخورم حرص ن ...

عزیزدلم

بیشتر ببینید