2777
2789
عنوان

سیزدهمون خورد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 115 پست
نمیشه که من نامزدم دوران عقدم صدامو نمیتونم دربیارم که از شددت ناراحتی نشستم گریه میکنم همه رو پخش و ...

الان ناراحتیتو نگی بعدا حرف بزنی تو روت وایمیسته 

نمیخوای دعوا کنی ک بجنگی میگی نمیشه خیلی اروم مظلومانه بگو حرفتو سمت ظهر شلوغه ترافیک تا برسیم غروب میشه ما صب بریم هوا خوبه یه قدمیم میزنیم عکس میگیریم تا داداش و زنداداش(گاو از خواب بیداربشه خبرش)بیان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دومین ازدواجشه قبلن طلاق گرفته

ما 2شبه اومدیم خونه مادرشوهرم خوابیدیم که فردا صبح باهم بریم بیرون 🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

عزیزم شما فردا پاشو هروقت عشقت کشید حاضر شو لباس بپوش به شوهرتم بگو ما دوتایی زودتر بریم جا بگیریم و یکمم تنها باشیم ،و زودتر برید 

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
بیشتر ببینید
اره خاله های شوهرم خانواده من همراه پدرشوهرم مادرشوهرم همه آواره خواب خانم شدیم همه پخش و پلا شدن گف ...

وا😑..مگ بچه یی برای  ی بیرون رفتن گریه کنی

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
الان ناراحتیتو نگی بعدا حرف بزنی تو روت وایمیسته نمیخوای دعوا کنی ک بجنگی میگی نمیشه خیلی اروم مظلوم ...

شروع خوبی داشتی پایان جمله ات با زیبایی باغ وحش عجین شد طوفانی تموم کردی خواهر 🤣 

ما 2شبه اومدیم خونه مادرشوهرم خوابیدیم که فردا صبح باهم بریم بیرون 🤦‍♀️

امام علی واسه جنگاش انقدر قوا رو دوروز دور هم جمع نمیکرد ،چخربه مگه ،یه ناهاره سیزده بدره دیگه

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
بیشتر ببینید
عزیزم شما فردا پاشو هروقت عشقت کشید حاضر شو لباس بپوش به شوهرتم بگو ما دوتایی زودتر بریم جا بگیریم و ...

نمیخوام من اصلا نمیخوام برم الانم نشستم مثل بجه ها زار زار گریه میکنم 😭😭😭😭

ایوای چی شد

اتوبوسی که کرمان چپ کرد

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید
وا😑..مگ بچه یی برای ی بیرون رفتن گریه کنی

اولین سیزدهم بود با نامزدم قرار بود عکس بگیریم توپ بازی کنیم دپرهم خانوادگی الان همه پخش و‌پلا شدن منو پدرشوهر دیر و همراه مادر شوهرم  و بردارشوهر افسرده همراه زن خواباالو میخوای بزنم برقصم