2777
2789
من ، حمد خوندم واست

مرسی:)

غزل۴۱۶

ناخواسته مرتکب اشتباه بزرگی شده ای که اکنون از انجام آن پشیمان هستی. غصه خوردن و عذاب دادن خود دردی را دوا نمی کند جز آنکه جسم را رنجور و روح را بیمار می گرداند. به عفو او امیدوار باش و هرچه زودتر برای عذرخواهی قدم پیش بگذار و بدان او زمانی که از شدت علاقه تو نسبت به خودش آگاه شود، حتما تو را خواهد بخشید.

چقدر درست بود؟

نفر اول

غزل۲۱۷

روزگاری همه تو را به عقل و درایت و کاردانی می شناختند، اما تو با یک انتخاب غلط، تمام مسیر زندگیت را عوض کردی و خود و دیگران را به دردسر انداختی ولی هنوز هم دیر نشده و فرصت داری تا از این راه برگردی، پس به این وسوسه ها اعتنا نکن و این بار با چشمان باز مسیرت را انتخاب کن

چقدر درست بود؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صلوات فرستادم.ممنون

غزل۱۵۱

زندگی مهلت کوتاهی است. فرصتی برای غم خوردن نیست. به خاطر کسب سود بیشتر قصد آغاز کار جدیدی را داری. این کار اگرچه دارای سود مادی است ولی با توجه به سختیهای آن و خطراتی که تو را در این راه تهدید می کند ارزشی نخواهد داشت. از این کار چشم پوشی کن که سود آن به زیانش نمی ارزد

چقدر درست بود؟

حمد خوندم و ٥ صلوات به نيتتون

مرسییی:)

غزل 457

فکری در سر داری و نیتی در دل که تمام زندگی تو را تحت الشعاع قرار داده است. تمام فکر و ذکر روز و شب تو رسیدن به این نیت است. بهتر است کمی حوصله به خرج دهی. درست است که تو با او به شهرت و موقعیت عالی می رسی، اما باید تحمل داشته باشی. بدان که مرادت حاصل خواهد شد.

چقدر درست بود؟

خونم من

غزل۲۳۶

"مدتهاست از کسی که دوستش داری جدا شده ای و برای بازگرداندن او حاضری جان خود را هم فدا کنی. آرزومند بازگشت او هستی چون می دانی که با او به اوج سعادت می رسی. ولی بدان که او از حال تو غافل است و اگر علاقه تو را نسبت به خود بداند، به سویت باز می گردد. پس به خود جرات بده و با او صحبت کن که کارها درست می شود."

چقدر درست بود؟

.

غزل۲۱۷روزگاری همه تو را به عقل و درایت و کاردانی می شناختند، اما تو با یک انتخاب غلط، تمام مسیر زندگ ...

مرسی عزیزم 

تا حدودی ،،،البته من خانوادم برام همه چی انتخاب میکردن، ،زورکی و اشتباه ولی بازمم خداروشکر میکنم  چاره ای نیست تا شقایق هست زندگی باید کرد.......

از کدوم سایت میگیری؟

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

اشنانتیون رو پنج تا قبلی بشم قبول نیست؟

غزل۵۶

دل در گرو کسی داری که دارای محاسن بسیاری است. اکنون فرصتی پیش آمده تا عشق خود را به اثبات برسانی. اگر امید وصال داری قبل از آنکه فرصت از دست برود به کاری که نیت کرده ای اقدام کن و از فقر مادی و دست خالی خود مهراس که تمام کارها با عشق و محبت نتیجه مطلوب خواهد داد و گنج محبت با ارزش ترین گنج هاست.

چقدر درست بود؟

تشکرغزل۱۵۱زندگی مهلت کوتاهی است. فرصتی برای غم خوردن نیست. به خاطر کسب سود بیشتر قصد آغاز کار جدیدی ...

مرسی ازت 

نیتم برای یه چیز دیگه بود به هرحال لطف کردی ممنون 

♥️✔️

من

غزل۳۴

به زودی به آرزوی دیرینه خود خواهی رسید و شادی به تو روی می آورد و این نتیجه تلاشهای بسیاری است که تو در راه رسیدن به هدف خود انجام داده ای. مشکلات زندگی خللی در کار تو ایجاد نخواهد کرد و تو به موفقیتهای بزرگی خواهی رسید. پس از فرصتهایی که به تو روی می آورد نهایت استفاده را ببر.

چقدر درست بود.

منم بگیر بی زحمت ان شاءالله که به حق امام حسین خدا حاجت دلت رو بدهدلم گرفته اسمم مهدیه

غزل۲۹۸

به دنبال سعادت و خوشبختی می گردی، در حالیکه نمی دانی خوشبختی حقیقی همان چیزی است که در اختیار تو قرار دارد و تو روش استفاده از آن را نمی دانی. فرصت ها را غنیمت شمار، چرا که دقایق رفته را بازگشتی نیست. به خود بیا و تصمیمات خود را عاقلانه اتخاذ کن و به آینده ای روشن امیدوار باش.

چقدر درست بود؟

غزل۲۳۶"مدتهاست از کسی که دوستش داری جدا شده ای و برای بازگرداندن او حاضری جان خود را هم فدا کنی. آرز ...

خیلی الان دورم ازش ۱۰۰۰ کیلو متر

دوست داشتن او مرا غمگین کرد کم حوصله،عصبی وبی اعتماد شدم... من تاوان چه را می دهم؟عشق؟

مرسی عزیزم تا حدودی ،،،البته من خانوادم برام همه چی انتخاب میکردن، ،زورکی و اشتباه ولی بازمم خداروشک ...

نیتتون رو با شماره غزلی که واستون افتاد بگید بهتر میتونم تفسیر کنم 

من از تا روت ایندفعه ولی متفاوته ...

فل‌ گیر نیستم ولی اکثرا ممکنه درست دربیان

موفق باشید