2777
2789
عنوان

بیایین ببینید نامزد داداشم چجوری بی محلمون کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 84 پست
اره گفته حقشو میذارم کف دستش کاری میکنم ک از هرچی ازدواجه بیزارش کنم گفته دلاری خرج میکنم ک پدر این ...

در نهایت این مرده که باید طلاق بده 

ایشونه که باید چندین سال صبر کنن مرد بره طلاق بده نه برادر شما 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
داداشت دقیقا چه کاری کرده؟؟؟ بیمار روانیه دختره؟

داداشم خیلی بهش بی محلی میکرد ولی دخترعمم دوسش داشت بشدت ولی داداشم مثلا براش خرید نمیکرد و.. خلاصه اذیتش کردم من خودمم میدونم داداشم مقصره ولی میگم کاش کینه هارو کنار بذاره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه برادرتون خونه و‌ جهیزیه داره به دادگاه اقدام کنه برای تمکین البته اگه ایشون احسار نزنن شاید اینط ...

چون عقد هستن دختر حق حبس داره ،یعنی قانونا می‌تونه تمکین نکنه تا زمانیکه مهریه نگرفته

عزیزم این اتفاق برای پسر خالم افتاد تازه زنش خیانت هم کرده بودتا وقتی مرد نخاد زن نمیتونه طلاق بگیره ...

یعنی میتونه توافق کنه؟آخه گفته من طلاق نمیخوام شما میخوایین برین منم قانونی پیش میارم همه چی رو

پسرخاله ی شما چقدر طول کشید؟

یعنی میتونه توافق کنه؟آخه گفته من طلاق نمیخوام شما میخوایین برین منم قانونی پیش میارم همه چی روپسرخا ...

۵سال طول کشید چون پسر خالم پیگیر نمیشد 

می‌گفت برام مهم نیست 

دختره هم همه چیو بخشید یک ماهه توافقی جدا شدن چون میخواست ازدواج کنه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
داداشم خیلی بهش بی محلی میکرد ولی دخترعمم دوسش داشت بشدت ولی داداشم مثلا براش خرید نمیکرد و.. خلاصه ...

نمیشه داداشت تا خودش نخاد نمیتونه تغییر بده خودش رو بنظرم اون دختر یا باید همین اخلاقا رو تحمل کنه یا رها کنه بره با یکی دیگه ازدواج کنه دیگه این بازی ها رو نداره . 

۵سال طول کشید چون پسر خالم پیگیر نمیشد می‌گفت برام مهم نیست دختره هم همه چیو بخشید یک ماهه توافقی جد ...

خب این گفته من توافقی ندارم همه چی قانونی تازه فعلا هم قصد نداره حرکتی بزنه

بعد یکسال رفتن عزیزم.خودت بودی چه رفتاری میکردی؟

خب خانواده ایشون و همسرش بد هستن و مقصر بهتره جدا بشه یا تکلیف رابطه رو مشخص کنه اینطوری انگار یه بیمار روانی است چون به گفته اسی دنبال انتقام است 

توی طلاق دنبال انتقام بودن بی فایدس چون در نهایت اون مرد است که باید بیاد امضا کنه طلاق بده 

بیشتر ببینید
نمیشه داداشت تا خودش نخاد نمیتونه تغییر بده خودش رو بنظرم اون دختر یا باید همین اخلاقا رو تحمل کنه ی ...

اخه انتقام کل وجودش رو گرفته گفته دلاری خرج میکنم ظلمی رو ک کرده ده برابر بر میگردونم😔

بهترین کار و میکنه دمش گرم 

تهش اینه داداش شما میره درخواست تمکین میزنه، اونم که عقد، از حق حبس استفاده میکنه و تا مهریه نگیره داداش گرامی شما معطل‌ میمونه ... داداشت درخواست طلاقم بده که باید مهریه رو بده

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

شماهم کاری نکنید و همه جا داداشت بگه قصد طلاق ندارم اونا خودشون اقدام میکنند 

بیشتر ببینید

جالبه شما خانمی و فهمیدی در حق هم جنس شما ناحقی شده ولی از اول دنبال اینی راه بدی برای داداش ایشون؟

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

ببین میلیاردر واقعین واقعا هم راست گفته پدرشو در میارم چون ی حرفی میزنن تا تهش هستن آخه کاملا میشناسمشون ۵ تا برادر هم داره همه پولدار