2777
2789
عنوان

بیایین ببینید نامزد داداشم چجوری بی محلمون کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 84 پست
گفته مهریه ب وقتش اجرا میزارم ولی فعلا میخوام عمره طرف و ببرم ولی مطمئنم قرار داداشم و داغون کنه چون ...

شما خوبی؟

عمر کی داره تلف میشه؟

طرف نامزده ولش کردین سراغی هم ازش نگرفتین خب بدبخت چی بگه؟ 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گفته مهریه ب وقتش اجرا میزارم ولی فعلا میخوام عمره طرف و ببرم ولی مطمئنم قرار داداشم و داغون کنه چون ...

اون می‌تونه همزمان هم مهریه و نفقه بگیره ،هم تمکین نکنه چون تو عقده حق حبس داره و هم برادرت رو پیر کنه

همه ی این کارا رو بخواد می‌تونه همزمان کنه لازم نیست اول برادرت رو پیر کنه بعد مهریه بگیره

اگه نمیکنه از روی خانومیه نه اینکه نمونه و نکنه

پس برای چیه؟

انتقام مثلا میخاد داداشت نتونه زن بگیره

اذیتش کنه 

هر وقت هم دلش خواست مهریه شو اجرا بزاره

شاید الان مطمین نیست که داداشت می‌تونه مهریه بده یانه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
انتقام مثلا میخاد داداشت نتونه زن بگیرهاذیتش کنه هر وقت هم دلش خواست مهریه شو اجرا بزارهشاید الان مط ...

اره گفته حقشو میذارم کف دستش کاری میکنم ک از هرچی ازدواجه بیزارش کنم گفته دلاری خرج میکنم ک پدر این خانواده رو دریارم باباش کله گندس

گفته من توافقی جدا نمیشم قانونی پیش میرم از طرفی هم پولدارن میتونه همه کار کنه

عزیزم این اتفاق برای پسر خالم افتاد تازه زنش خیانت هم کرده بود

تا وقتی مرد نخاد زن نمیتونه طلاق بگیره 

در نهایت ایشون باید توافق کنه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید