2777
2789
عنوان

املاک قولنامه ای رو چجوری باید ثبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 57 پست
ملک قولنامه ای ثبت میکنی ک راحت بتونن مالیاتشو بگیرن...

اخبار همش اعلام می‌کنه ولی اصلا معلوم نیس کجا باید بریم.من ا. دفتر اسناد رسمی پرسیدم گفت ب ما چیزی ابلاغ نشده 

از ثبت اسناد پرسیدم گفت هنوز چیزی نیومده.نمیدونم کجا باید بریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی راه اندازی نشده پس یکی بخواد الان خرید و فروش کنه باید چیکار کنه

مثل قبل میبرین دفتر اسناد استعلام هارو میرین خودتون میگیرین بعد رسمی منتقل میکنین.... سامانه ک باشه دیگه مجلور نیستین نامه مفاصا رو برین دارایی بکیرین آنلاین همه استعلامها رو میگیرن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الان املاک قولنامه ای ک از قبل داریم رو حتما باید ثبت کنیم؟

باید قولنامتو ببری دفتر خونه اسناد رسمی کپی برابر با اصلش کنی. املاکیمون مارو فرستاد تو سیستم هم ثبت شد هم مهرو امضا دفتدخونه خورد روش

مثل قبل میبرین دفتر اسناد استعلام هارو میرین خودتون میگیرین بعد رسمی منتقل میکنین.... سامانه ک باشه ...

برای قولنامه ما هیچ وقت دفتر اسناد نرفتیم.همون مشاور املاک قولنامه با کد رهگیری داده بهمون

باید قولنامتو ببری دفتر خونه اسناد رسمی کپی برابر با اصلش کنی. املاکیمون مارو فرستاد تو سیستم هم ثبت ...

ما دو سه سال پیش خریدیم چیزی ب ما نگفتن ک‌ باید بریم دفترخونه

اسی میشه یکم توضیح بدی؟ من هفته پیش خونه خریدم کلا پست در پشت قولنامه بوده . اصلا نمیدونم راجب چی حرف میزنی؟ قولنامه معمولیه از بنگاه . ازین جدیدا ک کد رهگیری اینا دارن نیست

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

بیشتر ببینید
الان ما ملکمون با کد رهگیریه ک دو سه سال پیش خریدیم الان باید چکاری انجام بدیم

با روش قدیم... دفترخونه برین راهنمایی میکنن ... اگه سند رسمی نداره باس فروشنده اولی ک سند رسمی ب نامشه بیاد و دفترهونه بزنه ب نامتون قبلش از طریق دفترخونه که نامه میده ب ثبت کارای استعلام و پرداخت عپارض شهرداری و مالیات دارایی رو فروشنده یا اگه توافق کردین خودتون بدین انجام بدین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اسی میشه یکم توضیح بدی؟ من هفته پیش خونه خریدم کلا پست در پشت قولنامه بوده . اصلا نمیدونم راجب چی حر ...

من خودمم نمی‌دونم.از پارسال اخبار همش اعلام می‌کنه همه املاک قولنامه ای دو سال وقت دارن ثبت کنند ملکشون رو من نمی‌دونم اصلا چجوریه