2777
2789
عنوان

بیایین ببینید نامزد داداشم چجوری بی محلمون کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 84 پست
جالبه شما خانمی و فهمیدی در حق هم جنس شما ناحقی شده ولی از اول دنبال اینی راه بدی برای داداش ایشون؟

😃😃من چون حتما همجنس خودمه نمی‌گم صد درصد پسره مقصره

با سکه صد میلیونی هم خودمو جای پسره می‌زارم و خودخواه نیستم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وا ی راهنمایی کرده تو چرا میسوزی؟

ادب داشته باشه، اون که سوخته تویی فعلا و خانوادت

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
😃😃من چون حتما همجنس خودمه نمی‌گم صد درصد پسره مقصرهبا سکه صد میلیونی هم خودمو جای پسره می‌زارم و خ ...

خودخواهی نیست بالاخره هر اشتباهی تاوانی داره نمیشه که عمر یکی و هدر بدی آزارش بدی تهشم در بری ک 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
ما هیچم نسوختیم خودت سوختی وگرنه به تو چی داده میشه ک عروسمون بخواد مارو اذیت کنه؟

تاپیک زدی تو سایت عمومی پس من میتونم شرکت کنم‌ تو تاپیک و نظر بدم 

@niniyar    

ایشون توهین میکنه، بالاتر هم بی دلیل، چون نظرم و گفتم با کاربر دیگه ای و مخاطب قرار دادم‌ ب من گفتن تو چرا میسوزی و....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
فک نکنم آخه گفته دیگه نمیخوام زندگی کنم ولی طلاق هم هیچ درخواستی از سمت من ثبت نمیشه

آخی داداشتو دوست داره داداشت بره آشتی کنه😍

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
ببین میلیاردر واقعین واقعا هم راست گفته پدرشو در میارم چون ی حرفی میزنن تا تهش هستن آخه کاملا میشناس ...

داداشت فقط غذرخواهی کنه دختره برگرده

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍