2777
2789
عنوان

بیایین ببینید نامزد داداشم چجوری بی محلمون کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 84 پست
خب چرا جدا نمیشه پس؟

چرا برادر شما درخواست نمیده؟ به همین دلیل اونم درخواست نمیده

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون حق و حقوقشو میخاد ، چرا وقتی نمی‌خواد و میدونید برادرتون مقصر دختر بیچاره رو با درخواست طلاق آزاد نمیکنید ؟ حتما تو این یک سال قوانین رو فهمیدین و میدونید درخواست شما ضرر و منتظرید تا اونها اقدام کنند ؟! اگه اینطوری عرضم به حضور با سعادتتون یکبار جستی ملخک دفعه بعد گیر یک غریبه و ناتو افتادین دیگه به دستین ملخک میشه 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

احتمالا بخاطر مهریه میخاد برادرت اقدام کنه 

بنظر من که توافقی جدا بشن 

ایشون برادر تونو دوست ندارن که یک ساله بی خبرن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
برادر من میگه دوسش دارم ولی اون گفته میخوام پدرشو دریارم پیرش کنم بعد طلاق بگیرم

بهترین راه توافق کردنه

مراحل طلاق برای هر دو خیلی سخته 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
تقصیر داداشتم هست چخبره یکسال و س ماه مشکلشون چیه

قطعا تقصیر داداششه

باهاش دعوا کردن یک سال و خرده ای تکلیفش رو مشخص نمیکنن ،بزرگترای خانواده پادرمیانی نمیکنن بعد انتظار دارن عروس باز بهشون احترام بذاره و انفالو نکنه

لابد انتظار هم دارن مهریه رو ببخشه چ جدا بشه تا پسره راحت بشه

احتمالا بخاطر مهریه میخاد برادرت اقدام کنه بنظر من که توافقی جدا بشن ایشون برادر تونو دوست ندارن که ...

گفته من فعلا جدا نمیشه همینطور بلاتکلیفش میذارم پیرش کنم بعد ۴سال اقدام مهریه میکنم 

برادر من میگه دوسش دارم ولی اون گفته میخوام پدرشو دریارم پیرش کنم بعد طلاق بگیرم

علت دعوا چی بوده خب؟ برادر شما هم ب خاطر ندادن مهریه اقدام نمیکنه نه دوست داشتن

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

برادرت اگه دوستش داشت تو این یکسال دلش رو به دست می آورد

نگو نه ،چون مردا خیلی خوب بلدن زنا رو سر به راه کنن

گفته من فعلا جدا نمیشه همینطور بلاتکلیفش میذارم پیرش کنم بعد ۴سال اقدام مهریه میکنم

اگه برادرتون خونه و‌ جهیزیه داره به دادگاه اقدام کنه برای تمکین 

البته اگه ایشون احسار نزنن شاید اینطوری راه بیان برای طلاق.

مهریه اش چندتاست

بیشتر ببینید
قطعا تقصیر داداششهباهاش دعوا کردن یک سال و خرده ای تکلیفش رو مشخص نمیکنن ،بزرگترای خانواده پادرمیانی ...

دختره گفته من حالا حالا هستم تا پدرشو دریارم بهم ظلم کرده بهش ظلم میکنم