یکساله و سه ماهه ک قهرن سر ی بحث داداشم قهر کرد زنشم دیگه اصلا پیگیر نشد و از همه جا رفت دلیت اکانت کرد و از همه بی خبرمون کرد اینم بگم دخترعمه هست ولی دیگه کلا باهامون چپ افتاد اینستا هم همه ی ماهارو انفالو کرد و بعد دیجشو عوض کرد پیج جدیدشم هرچی ریکوئست میدیم قبول نمیکنه اگر عروسی جایی هم مارو ببینه راه شو کج میکنه انگار ک مارو ندیده اینم بگم داداشم مقصر بود چند بارم تذکر داد ولی اینبار کلا رد داد تازه شنیدم بهش گفتن چرا جدا نمیشی گفته من همینطور می مونم تا خودش بره جدا شه بنظرتون قصدش چیه؟
چرا برادر شما درخواست نمیده؟ به همین دلیل اونم درخواست نمیده
فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون حق و حقوقشو میخاد ، چرا وقتی نمیخواد و میدونید برادرتون مقصر دختر بیچاره رو با درخواست طلاق آزاد نمیکنید ؟ حتما تو این یک سال قوانین رو فهمیدین و میدونید درخواست شما ضرر و منتظرید تا اونها اقدام کنند ؟! اگه اینطوری عرضم به حضور با سعادتتون یکبار جستی ملخک دفعه بعد گیر یک غریبه و ناتو افتادین دیگه به دستین ملخک میشه 🤦
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
برادر من میگه دوسش دارم ولی اون گفته میخوام پدرشو دریارم پیرش کنم بعد طلاق بگیرم
بهترین راه توافق کردنه
مراحل طلاق برای هر دو خیلی سخته
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
برادر من میگه دوسش دارم ولی اون گفته میخوام پدرشو دریارم پیرش کنم بعد طلاق بگیرم
علت دعوا چی بوده خب؟ برادر شما هم ب خاطر ندادن مهریه اقدام نمیکنه نه دوست داشتن
فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
گفته من فعلا جدا نمیشه همینطور بلاتکلیفش میذارم پیرش کنم بعد ۴سال اقدام مهریه میکنم
اگه برادرتون خونه و جهیزیه داره به دادگاه اقدام کنه برای تمکین
البته اگه ایشون احسار نزنن شاید اینطوری راه بیان برای طلاق.
مهریه اش چندتاست