2777
2789
عنوان

بیایین ببینید نامزد داداشم چجوری بی محلمون کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 84 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد یکسال رفتین سراغ دخترعمتون؟

ریکوئست چیه برو ببینش خب 

الان چرا جدا شدنشون براتون مهم شده شما که عین خیالتون نبوده این همه وقت

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بیشتر ببینید
دختره گفته من حالا حالا هستم تا پدرشو دریارم بهم ظلم کرده بهش ظلم میکنم

فعلا که شما پدر اونو درآوردین اون کاری نکرده

اون خیلی راحت می‌تونست تقاضای نفقه و مهریه و مسکن علی حده کنه و چون عقده و نامزده حتی تمکین هم نکنه

قطعا تقصیر داداششهباهاش دعوا کردن یک سال و خرده ای تکلیفش رو مشخص نمیکنن ،بزرگترای خانواده پادرمیانی ...

خب خانواده ایشون رفتن و بیرون نشون کردن دیگه چیکار کنن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

جالبه که نمیگی برادر گرامی چه دسته گلی به آب داده. حتما خیانت کرده دیگه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

حق داره دختر بیچاره 

بحث بوده مقصر برادرتون بوده ۱ سال و ۳ ماه گذشته هنوز از دل دختره در نیاورده واقعا گناه داره اونم دوسش داره ک تا الان مونده خدشم کوچیک میکنه درخواست نمیده

خیلی پرروعن اه حالم بدشد اون طفلی همش چشم انتظار بوده چخبرههههه یسال اخه

خوبه حق به جانب هم هستن لابد انتظار دارن بی هیچ حق و حقوقی خودش پیشقدم طلاق بشه اونم بخاطر یه بحث معمولی

میگن میخواد داداشم رو پیر کنه ،انگار خود دختره اکسیر جوانی خورده پیر نمیشه

فعلا که شما پدر اونو درآوردین اون کاری نکردهاون خیلی راحت می‌تونست تقاضای نفقه و مهریه و مسکن علی حد ...

گفته مهریه ب وقتش اجرا میزارم ولی فعلا میخوام عمره طرف و ببرم ولی مطمئنم قرار داداشم و داغون کنه چون خانوادگی خیلی توانا هستن😐

خب خانواده ایشون رفتن و بیرون نشون کردن دیگه چیکار کنن

بعدازیکسال؟

سمت ما دختری که نامزده رو خانواده شوهرش هرهفته میپرسن مراسمات کادو میبرن

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بیشتر ببینید
ن عقدن

بهتره با مشاور طلاق برای طلاق توافقی اقدام کنن

مهریه شون چقدره ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
بعدازیکسال؟سمت ما دختری که نامزده رو خانواده شوهرش هرهفته میپرسن مراسمات کادو میبرن

سمت شما کجاست کاش اونجا ما شوهر میکردیم 😂😂

بیشتر ببینید