یکساله و سه ماهه ک قهرن سر ی بحث داداشم قهر کرد زنشم دیگه اصلا پیگیر نشد و از همه جا رفت دلیت اکانت کرد و از همه بی خبرمون کرد اینم بگم دخترعمه هست ولی دیگه کلا باهامون چپ افتاد اینستا هم همه ی ماهارو انفالو کرد و بعد دیجشو عوض کرد پیج جدیدشم هرچی ریکوئست میدیم قبول نمیکنه اگر عروسی جایی هم مارو ببینه راه شو کج میکنه انگار ک مارو ندیده اینم بگم داداشم مقصر بود چند بارم تذکر داد ولی اینبار کلا رد داد تازه شنیدم بهش گفتن چرا جدا نمیشی گفته من همینطور می مونم تا خودش بره جدا شه بنظرتون قصدش چیه؟
اره گفته حقشو میذارم کف دستش کاری میکنم ک از هرچی ازدواجه بیزارش کنم گفته دلاری خرج میکنم ک پدر این ...
در نهایت این مرده که باید طلاق بده
ایشونه که باید چندین سال صبر کنن مرد بره طلاق بده نه برادر شما
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
داداشم خیلی بهش بی محلی میکرد ولی دخترعمم دوسش داشت بشدت ولی داداشم مثلا براش خرید نمیکرد و.. خلاصه اذیتش کردم من خودمم میدونم داداشم مقصره ولی میگم کاش کینه هارو کنار بذاره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی میتونه توافق کنه؟آخه گفته من طلاق نمیخوام شما میخوایین برین منم قانونی پیش میارم همه چی روپسرخا ...
۵سال طول کشید چون پسر خالم پیگیر نمیشد
میگفت برام مهم نیست
دختره هم همه چیو بخشید یک ماهه توافقی جدا شدن چون میخواست ازدواج کنه
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
داداشم خیلی بهش بی محلی میکرد ولی دخترعمم دوسش داشت بشدت ولی داداشم مثلا براش خرید نمیکرد و.. خلاصه ...
نمیشه داداشت تا خودش نخاد نمیتونه تغییر بده خودش رو بنظرم اون دختر یا باید همین اخلاقا رو تحمل کنه یا رها کنه بره با یکی دیگه ازدواج کنه دیگه این بازی ها رو نداره .
خب خانواده ایشون و همسرش بد هستن و مقصر بهتره جدا بشه یا تکلیف رابطه رو مشخص کنه اینطوری انگار یه بیمار روانی است چون به گفته اسی دنبال انتقام است
توی طلاق دنبال انتقام بودن بی فایدس چون در نهایت اون مرد است که باید بیاد امضا کنه طلاق بده
خب این گفته من توافقی ندارم همه چی قانونی تازه فعلا هم قصد نداره حرکتی بزنه
بهترین کار و میکنه دمش گرم
تهش اینه داداش شما میره درخواست تمکین میزنه، اونم که عقد، از حق حبس استفاده میکنه و تا مهریه نگیره داداش گرامی شما معطل میمونه ... داداشت درخواست طلاقم بده که باید مهریه رو بده
فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب این گفته من توافقی ندارم همه چی قانونی تازه فعلا هم قصد نداره حرکتی بزنه
شماهم کاری نکنید و همه جا داداشت بگه قصد طلاق ندارم اونا خودشون اقدام میکنند
شماهم کاری نکنید و همه جا داداشت بگه قصد طلاق ندارم اونا خودشون اقدام میکنند
جالبه شما خانمی و فهمیدی در حق هم جنس شما ناحقی شده ولی از اول دنبال اینی راه بدی برای داداش ایشون؟
فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫