2777
2789
عنوان

من یک بی زبونم تو خوابگاه دارم اذیت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 72 پست
ببین اونا اتاق بغلی من هستن باهاشون یجا نیستم بفمم چی ب چیه فق بلدن مسخره کنن یا غیر مستقیم تیکع بند ...

ببین یا باید بحث کنی

یا بیخیال باشی

کدوم گزینه بهتره؟ به خودت تلقین ک با تو نیستن..شایدم واقعا نیستن

چجوری بیخیال باشی؟ ادم متمدن با روان سالم اگه بخوادم نمیتونه کسی رو مسخره کنه...پس اینا مشکل دارن خودتو درگیر نکن 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  روزشمار بارداری نیست. ((پاینده و جاودان باد ایران))                                               

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اونا اتاق بغلی من هستن باهاشون یجا نیستم بفمم چی ب چیه فق بلدن مسخره کنن یا غیر مستقیم تیکع بند ...

همین ک تیکه میندازن یا مسخره میکنن باعث میشه تو فکر جواب باشی 

بعدا تو موقعیتهای اینچنینی بتونی جواب بدی 

همه کسایی ک تو مسیر زندگیمون قرار میگیره برای رشد و آگاهی خودمونه حتی اون کثافتهایی ک اذیتت میکنن

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

از بودن تو خوابگاه ناراحت نباش باعث رشدت میشه

همین که برات سواله چجوری با این مدل ادما رفتار کنی

اکه به جوابش برسی ادم پخته تری شدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  روزشمار بارداری نیست. ((پاینده و جاودان باد ایران))                                               

ببین به شدت بهت توصیه میکنم خوابگاهتو عوض کنیاگه مسئله شغلی یا خانوادگی بود میگفتم اعتماد به نفستو ب ...

دمت گرم اتفاقا من مث مونگلا کلا خندع رو لبمع توفامیل و هدما ب خش اخلاقی معروفم ولی انگار اینا لیاقت ندارن

همین ک تیکه میندازن یا مسخره میکنن باعث میشه تو فکر جواب باشی بعدا تو موقعیتهای اینچنینی بتونی جواب ...

حتی تصمیم گرفتم جوابشون ندم انقد غیر مستقیم مسخرع کنن یا بخندن ک خودشون از رو برن

دعا کن منم عوض شم الان تو جمع این همع ادم میفهمم چق سر ساده م

باید تلاش کنی

من خیلی خجالتی بودم انقدر تلاش کردم درست شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دمت گرم اتفاقا من مث مونگلا کلا خندع رو لبمع توفامیل و هدما ب خش اخلاقی معروفم ولی انگار اینا لیاقت ...

بله خوش اخلاقی خیلی خوبه به خصوص با خانواده و دوستان اما نه همه جا حضرت علی )ع) هم جاذبه داشتن و هم دافعه پس همیشه لازم نیست ما در تلاش باشیم همه آدم هارو جذب کنیم گاهی خوبه بعضی ها مث سگ ازمون بترسن 🙂 پس لطفا به هیچ عنوان توی اون محیط مهربان نباش ، نخند، گرم نگیر، رازهای خصوصیت رو به کسی نگو، تایمی که اونجا هستی مطالعه کن استراحت کن و اگه یه کم وقت داشتی فیلم ببین زبان بخون

من همینجور میکنم میخام یهو دفاع کنم یهو جملع بندیم خراب میشع یهو توپوق میزنم سوتی میدم یا خیلییی عصب ...

چون ذهنت به منفعل بودن عادت کرده طول میکشه یاد بگیره 🤦‍♀️

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️

بله خوش اخلاقی خیلی خوبه به خصوص با خانواده و دوستان اما نه همه جا حضرت علی )ع) هم جاذبه داشتن و هم ...

باش حتما سعیمو میکنم رعایت کنم اصن یکی از تمسخراشون همین مهربونیمع دعا کن منم عوض شم دعا کن اعتماد ب نفسم برع بالا تغییر کنم

حتی تصمیم گرفتم جوابشون ندم انقد غیر مستقیم مسخرع کنن یا بخندن ک خودشون از رو برن

از رو‌ک نمی‌رن پرروتر میشن 

تشویق ب بحث و درگیری نمیکنم 

اما سعی کن یاد بگیری چجوری برخورد کنی 

همچین آدمایی همه جا هستن..محل کار..مادرشوهر.جاری..باید دفاع کردن رو اینجا یاد بگیری ک تو موقعیتهای آینده بلد باشی عزیزم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم