2777
2789
عنوان

چقدر فامیلامون گدا گشنه شدن خاک بر سرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 68 پست

امسال به بچه های منم کسی عیدی نداد....فقط خودمون با پدرشوهرم بقیه هیچ

حتی خونه مادرم رفتیم خودم بهش پول دادم که بده به بچه هام

داداشم ۱۰۰ عیدی به بچه هام داد عصری شوهرم برد بیرون ۱۶۰ قهوه وکیک خورد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اجبار که نیست شماهم بعد از این عیدی ندیدهمون ده هزارتومنی که شما میگیده تومن به اینده تومن به اونچرا ...

😐😐😐 وا

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

حق داری گناه داره...از این به بعد به هرکی بهتون عیدی میده عیدی بدید

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

هرچی گرونی ها بیشتر میشه مردم نسبت به هم تنگ نظرتر میشن

اوکی

شما اون پنجاه هزار تومنی که عیدی میدی رو سرمایه کن بزن به زخم زندگی 😐

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
هرچی گرونی ها بیشتر میشه مردم نسبت به هم تنگ نظرتر میشن

امسال فقط سر انگشتی حساب کردم ۳۵۰۰ پول میوه و شیرینی دادیم مردم میان میخورن حالا زحمت میکشن ۵۰ یا ۱۰۰ بدن به پسرم 

از سال بعد میگم کلا خونه نیستیم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

حق داری گناه داره...از این به بعد به هرکی بهتون عیدی میده عیدی بدید

دست من که نیست قربونت

کلا مامان بابام دلشون نمیاد به بچه ها عیدی ندن

بیشتر ببینید
دست من که نیست قربونتکلا مامان بابام دلشون نمیاد به بچه ها عیدی ندن

میتونی یه کاری کنی؟ مثلا از پدرت پول بگیر به برادرت بگو مثلا اینو خاله داده بود عمه داده بود یادم رفت بهت بدم 

بعد اینجا میگن انتظار بیجا داری 😐😐😐خب بچه ۸ ساله چه میفهمه از انتظار نداشتنبچست !! نگاه میکنه به ...

نه اصلا انتظار بیجا نیس 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بیشتر ببینید
میتونی یه کاری کنی؟ مثلا از پدرت پول بگیر به برادرت بگو مثلا اینو خاله داده بود عمه داده بود یادم رف ...

اره خودمم این تو فکرم بود

خودمم یه مقدار پول نقد دارم گفتم بدم بهش بگم اونا دادن

ولی حالم ازشون بهم خورد واقعا !!!

بیشتر ببینید
امسال فقط سر انگشتی حساب کردم ۳۵۰۰ پول میوه و شیرینی دادیم مردم میان میخورن حالا زحمت میکشن ۵۰ یا ۱۰ ...

باورکن بهترین روش همینه،  بگیم کلا نیستیم.

چون امثال من و شما از جون و دل برای مهمان مایه میذاریم درنهایت با اعتمادبنفس کاذبشون هرطور بخوان برخورد میکنن.

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
اره خودمم این تو فکرم بودخودمم یه مقدار پول نقد دارم گفتم بدم بهش بگم اونا دادنولی حالم ازشون بهم خو ...

حتما این کارو بکن چون بعضی مهمونا عادت دارن عیدی میدن مادر خانواده

مثلا من یه دایی دارم برای اینکه زنش نفهمه عیدی میزد به کارت مادرم اون بین ما تقسیم میکرد شما هم میتونی بگی داده بودن به مامان 

حتما این کارو بکن چون بعضی مهمونا عادت دارن عیدی میدن مادر خانوادهمثلا من یه دایی دارم برای اینکه زن ...

😂اره روش خوبیه

بچه ها ذوق این چیزا رو دارن

ولی شما که مادری یه نظر بده...بدعادت و لوس نشه اگه اینکارو‌ کنم؟

بیشتر ببینید
😂اره روش خوبیهبچه ها ذوق این چیزا رو دارنولی شما که مادری یه نظر بده...بدعادت و لوس نشه اگه اینکارو ...

مگه ما که تا این سن عیدی گرفتیم لوس و بدعادت شدیم؟ پول دادن به بچه اونم این سن که دیگه خودش میتونه خرید کنه خیلی حس خوب و استقلال داره مخصوصا هم که پسره