2777
2789

عید نوروز و عید فطر هرسال اوکی بود

ما تو خونمون بچه کوچیک نداریم فقط داداشمه

خودمم مجردم

انقدررر ذوق داشت واسه این دوتا عید

خب طبیعیه

همه بچه ها از عیدی خوششون میاد حتی اگه ده هزار تومن باشه !

از سمت فامیل پدری که همه وضعشون عالیه خب هیچ😐همشون خودشونو‌ زدن به اون راه

فامیل مادری هم با کماااال پررویی عیدیاشونو گرفتن و گورشونو گم کردن !!! 

اصلا به روی خودشون نیاوردن

ربطی به وضعیت اقتصادی نداره

یعنی ادم تو جیبش یه ۱۰ هزار تومنی نداره بده دست بچه؟

داداشم دیشب با یه حسرتی میگفت اجی فلانی انقدر عیدی جمع کرده

انقدر حرص خوردم که نگو

خودمون بهش عیدی دادیم ولی از دست بقیه یه چیز دیگست اصلا هم ربطی به مقدارش نداره حتی اگه ده هزارتومن باشه بچه خوشحال میشه !

کی این بساط عید جمع بشه من دیگه ریخت نحس اینارو نبینم

خودمون با اینکه الان بابام دستش خالیه و حقوقشو ندادن هر چی داشتن گذاشتن وسط به بچه کوچیکا حتی دوساله ها عیدی دادن چون شعور دارن نه مثل اون گوسفندا...

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا دوستام حق دارن به خانواده مادری و پدریم فحش بدن با دلار 100 تومنی پول 10 هزار تومنی میدن حقتون ...

جان؟😐چی میگی؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید

سال بعد شما هم ندید

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
خب رفتید خونه شون که عیدی ندادند؟

بله😃اصلا به روی خودشون نیاوردن

من که جایی نمیرم اصلا توقعی هم ندارم چون بزرگ شدم دیگه

فقط داداشم

بیشتر ببینید

چندساله طرف فامیل این رسم جا افتاده که فقط عیدی به بچه ای که تازه به دنیا اومده بدن

یعنی اولین و دومین عیدی که بچه وارد این دنیا شده 

تقریبا میشه یکی دوسال

لطفا توقعات رو بیاریم پایین تا دید و بازدید ها و دورهمی ادامه داشته باشه!

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
چقدر انتظار و توقع از آدم ها داری

عیدی یعنی میدی تا بگیری !

ده هزار تومن بدی دست بچه انتظاره؟

تو برو یه تومن عیدی بده انتظار هم نداشته باش!

بیشتر ببینید

یه عده خیلی پرو تشریف دارن منم عروس عمم خجالت نمیکشه دوتا بچه هاشو راه انداخته خونه ما عمم به من هر چی عیدی داد بابام همون به بچه ش داد حالا به نوه هاش نفری ۲۰۰ اینا بهشون کمتر ۲۰۰ بدی به دماغشون بر میخوره از سه روزه دارم حرص میخورم ۴۰۰ تومن بابام رفت

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
چندساله طرف فامیل این رسم جا افتاده که فقط عیدی به بچه ای که تازه به دنیا اومده بدنیعنی اولین و دومی ...

این تو فامیل شما جا افتاده گل

وقتی تو فامیلای ما رسمه به بچه های کوچیکی که سنشون تا ۱۲ هست عیدی بدن نامردیه بگیرن ولی ندن !

بیشتر ببینید

الهی😔😔 واقعا بچه ها با این چیزای کوچیک خوشحال میشن من که زنم هنوز از اینکه عیدی بهم بدن خر کیف میشم😁

منم وقتی بچه بودم همیشه عیدی هام از بقیه بچه های کلاس خییییلی کمتر بود یادمه یکسال ۵۸ تومان عیدی جمع کرده بودم معلممون بعد عید پرسید هر کسی چقدر پول جمع کرده ؟ بچه ها هم یکی گفت ۳۰۰ یکی گفت ۵۰۰ یکی گفت ۱۰۰ دیگه منم دیدم ۵۸ تومان خیلی ضایعست گفتم ۹۰ تومان😅😅😅😅

کار اون معلم خیلی چیپ بود 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤