2777
2789
عنوان

چقدر فامیلامون گدا گشنه شدن خاک بر سرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 68 پست
اوکیشما اون پنجاه هزار تومنی که عیدی میدی رو سرمایه کن بزن به زخم زندگی 😐

اگه تمیتونی کامنتیو درک کنی پس سکوت کن

واقعا که چطور به خودت اجازه میدی هرطور صحبت کنن!!!

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه ما که تا این سن عیدی گرفتیم لوس و بدعادت شدیم؟ پول دادن به بچه اونم این سن که دیگه خودش میتونه خ ...

اره این که هست

از این لحاظ میگم که کلا با واقعیت فامیلا در و داغونمون اشنا نشه و بهش الکی بگم اونا دادن😂

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید
منظورم اینه که حق دارن واقعا رفیقامون به خانواده مون فحش بدن به عمه و..با دلار 100 تومنی پول 10 هزار ...

پول پنجاه تومنی کمه!

طرف ۴ تا بچه داره اومده خونم ۲۰۰ باید بچپونم جیبشون که چی!!!!!

مگه پول علف خرسه دختر 

صدتا فامیل هست هر کدوم حداقل ۲ تا بچه رو دارن

واقعا خیلی متوقعید

اره این که هستاز این لحاظ میگم که کلا با واقعیت فامیلا در و داغونمون اشنا نشه و بهش الکی بگم اونا دا ...

نه بابا ذهنیت بچه رو از الان خراب نکن بده بره😅

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

فامیل به درد نمیخوره مادرم هر جا بخواد بره من نمیرم چون از فامیل خوشم نمیاد فقط میخوان فضولی کنن

من همونم که همیشه غم و غصم بیشماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره😔
اگه تمیتونی کامنتیو درک کنی پس سکوت کنواقعا که چطور به خودت اجازه میدی هرطور صحبت کنن!!!

شماهم اگه نمیتونی تاپیک منو درک کنی سکوت کن😐

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید
پول پنجاه تومنی کمه!طرف ۴ تا بچه داره اومده خونم ۲۰۰ باید بچپونم جیبشون که چی!!!!!مگه پول علف خرسه د ...

بذار واضح برات بگم 

فامیل مادری ما کل خانواده ها روهم ۵ تا بچه هستن که فقط و فقط همینیم! یعنی با کس دیگه ای ارتباط نداریم

حالا ۵ تا بچه زیاده؟😃یا حداقل اونایی که عیدی دادن رو پس بدن...اینم زیاده؟ واقعا نیست

بیشتر ببینید
ماهم امسال دستمون خیلی خالی بود نتونستم عیدی بدم به بچها خدایا کسی واسم تاپیک نزنه عابرومو ببره الهی ...

😐😂 خانم عزیز عیدی ندادن مشکلی نداره

عیدی گرفتن و عیدی ندادن مشکل منه ! این پرروییه نه اونی که شما میگی

بیشتر ببینید
به بچه های شما هم عیدی ندادن ؟

من بچه ندارم ولی اگه داشتم بهش میدادن قطعا جبران میکردم عیدی بچمو بهشون میدادم ولی ندارم بچه هر سال به خودم میدادن فامیلم ولی امسال نه خداروشکر چون معذب میشم

نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂
من بچه ندارم ولی اگه داشتم بهش میدادن قطعا جبران میکردم عیدی بچمو بهشون میدادم ولی ندارم بچه هر سال ...

خب اشکال نداره ناراحت نباش ، ایشالا اوضاع مالیت بهتر بشه برای سال بعد بتونی عیدی بدی🫠🫠🫠

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠