2777
2789

من وسواس شدید داشتم حالا بماند... 

من از خدا خواسته بودم کمکم کنه به ائمه هم قسمش داده بودم ، از ائمه هم کمک خواسته بودم 

مشاوره بهم گفت هیچ حادثه ای اتفاقی نیست قطعا دلیل داره اینکه الان این جایی.... قطعا خدا دوست داشته که خدا با اون عظمتش دنباله حل مشکله تو بوده قطعا میخواسته از این وضع دربیای و دوست داشته....

حالا بنظرتون فقط بخاطره ائمه هستش یا واقعن منم دوست داشته ؟آخه من خیلی گناهکارم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودش گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را صداش بزن ازش  بخواه

خدا توبه کاران رو هم خیلی دوست داره

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
یعنی بخاطره ائمه فقط حالمو خوب کرده یا واقعن دوسمم داشته؟

قطعا خدا بنده هاشو دوست داره بیشتر از پدر ومادرشون

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

معلومه که دوست داره 

تو به یه پرنده هم غذا بدی بهش علاقه پیدا میکنی 

فکر کن اون خداست و ماها رو روزی میده چقدر دوستمون داره 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بیشتر ببینید

من فقط اینو میدونم خدا بنده ای که بیشتر دوستش داشته باشه تو این دنیا سختی های بیشتری بهش میده تا این سختی ها باعث پاک شدنش از گناه بشن و توی اون دنیا که دنیای واقعی و همیشگی هست جایگاه بهتری پیدا بکنه و به خداوند نزدیک تر بشه 

آخه اونجوریکه من گناهکارم...

عزیزم نا امیدی از درگاه خدا گناه بزرگ یه هرچقدر هم گناه کرده باشی باز هم به یکتایی خدا ایمان داری بنده خدایی و مهم تر از همه حب اهل بیت رو در سینه ات داری