2777
2789
عنوان

داداشم شوخی های جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 15553 بازدید | 214 پست
نه داداشش روانی نیس صد البته که روانی نیس ایشون باید جلوی برادرش مراعات کنه از داداشش دوری کنه

بیچاره دخترت...

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
وااای یا خدا

به خدا از وقتی این چیزا رو دیدم بیشتر به خودم لعنت میفرستم که چرا قبل ازدواج راجع به خانوادش بیشتر تحقیق نکردم یکی از یکی بدترن فاجعه هستن یعنی توروخدا مواظب باشید دیگه هیچکی به هیچکی رحم نمیکنه آدم خجالت میکشه حالا خیلی چیزا رو بیان کنه دیگه تا آخرشو خودتون بخونید دیگه که چه خبره واقعا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اونی که مریض باشه مریضه 

نمیفهمم یسری درباره پوشش حرف میزنن 

هرجوری هم باشه باز کارشو میکنه 

به مشاور مدرسه هم نگو 

به ۱۲۳ زنگ بزن کلا میان پدرشونو درمیارن 

فقط لطفا پناه ببر به یه جایی تو اون خونه نمون که اخر یه بلایی سرت میاد

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

۱۳ سالشه ازدواج کنه ؟؟؟ پوشش نامناسب مجوز تعرضو میده؟

امثال تو فقط دنبال جدل هستن براشون واقعیت سخته بفرما برو ، اولا گفتم رو خودش کار کنه رشد کنه تا هر زمان که شرایطش مناسب بود دوم ابدا هیچ کس مجوز تعرض نداره اما واقعیت خلقت مرد و زن همینه مردای. مریض کم نیستن و از طرفی تفاوت هورمونی فروان مرد و زن و تحریک پذیری و تو نمیتونی انکارش کنی تفاوت خانمی ک پوشش حفظ می‌کنه این پیامو میده جسمم حریم بخصوصی داره و درصد بالایی از مزاحمات رو کاهش میده 

دوستانی که میگن براش زن بگیرین 

خب چرا بخوان دختر مردمو بدبخت کنن

اگه داداش اسی واقعا یه منحرف و مریض جنسی باشه چی

اسی از سر خودش بازش کنه بندازتش تو زندگی یه دختر دیگه نه این راهش نیست

به نظرتون واقعا با ازدواج حل میشه این مشکل نه خیررررررررر

بغض یعنی خنده های ساختگی شکنجت کنن و تو مبادا اخ بگی🗿❤️‍🩹

امثال تو فقط دنبال جدل هستن براشون واقعیت سخته بفرما برو ، اولا گفتم رو خودش کار کنه رشد کنه تا هر ز ...

امثال شما فقط میخوان همه چیو ربط بدن به حجاب و کوتاهی خانم 

هر چه با هر که کنی بر تو همان میگذرد☺️😍😂

چه جالب باز یه نفر از تروماها و اشتباهای یه دختربچه با همچین خانواده و فضای ناارومی که داره ، قضاوتا ...

حالا دو دقیقه گاز نده 

مگه به تو گفتم ؟ 

چه قضاوتی ؟ 

خب عزیز من درسته برادر آدم خوبی نیس مراعات بلوغ ایشون رو نمیکنه اما خودشم اشتباه کرده که تا الان سکوت کرده دیگه ؟ 

درست نمیگم ؟ یا اینکه شاید میدونه دوست پسر داره و میخواد اذیتش کنه 

پس باید ضعف خودش رو پوشش بده و لطفا حالت تهاجمی رو بزار کنار 

به خدا از وقتی این چیزا رو دیدم بیشتر به خودم لعنت میفرستم که چرا قبل ازدواج راجع به خانوادش بیشتر ت ...

وای فقط حواست به خودت باشه دیگه کسی که به خواهرزادش رحم نکنه واقعا خطرناکه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
وای فقط حواست به خودت باشه دیگه کسی که به خواهرزادش رحم نکنه واقعا خطرناکه

آره شوهرمم متوجه شده یه چیزایی برای همین حتی نمیزاره یه دقیقه با برادرش هم کلام بشم یا بهش حتی اتفاقی نگاهم بیفته شاکی میشه کلا شکااک بود بدتر هم شد در کل گیر کردم دیگه خریت بزرگ دیگه ام این بود که بچه آوردم الان پسرم دوسالشه چند بار دیدم دستشو کرده توی شلوار پسرم داره باسنشو فشار میده یه بار برخورد کردم همشون بدشون اومد و بهم گفتن تو فکرت مریضه وگرنه عموشه و منظوری نداره درصورتی که خودشونم میدونن چه خبره منم دیگه سایه به سایه دنبال پسرم میرم که خدایی نکرده بدبختم نکنن توروخدا خیلی مواظب این جور حیوونای انسان نما باشید همه جا هستن این مدل عوضی ها

آره شوهرمم متوجه شده یه چیزایی برای همین حتی نمیزاره یه دقیقه با برادرش هم کلام بشم یا بهش حتی اتفاق ...

خدا کمکت کنه واقعا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید