2777
2789
عنوان

داداشم شوخی های جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 15521 بازدید | 214 پست

تنهاکسی که میگم ازدواج کردنش یه دواهستش توئی  

بنظرم اگه خواستگار خوب اومد قبول کن بعد ازدواج درستو بخون برودانشگاه دیگ هم برنگرد خونتون 

فقط مواظب خودت باش تااونموقع خودت به فکر خودت باش پدرمادر که هیچ بیخیالشون شو امیدی نداشته باش بهشون

یه چوبی چاقویی چیزی همیشه داشته باش گوشه اتاقت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گل دختر لطفا کلمه به کلمه حرفامو با دقت بخون

تایم هایی که داداشت خونه هست ازش فاصله بگیر و برو ی جا درستو بخون و اصلا و ابدا بهش محل نده و اگه خواست بهت نزدیک شه سریعا جیغو داد کن

اگه مادر و پدرت خونه نبودن هم سریعااا یواشکی برو بیردن از خونه یکم بیرون بچرخ تا مامانو بابات اومدن خونه بعد برو خونتون

و این موضوع هم حتما حتما حتمااااااا با مشاور مدرستون سیر تا پیازشو در میون بزارر تاکید میکنم حتماااااا

و با این وضعیتی که من از خانوادت میبینم اگه درس نخونی اینده ای در انتظارت نیست و بدتر از این خواهد بود پس بشین بکوببببببب درستو بخون و با دخترای علاف درسنخون که دنبال دوست پسرن نگرد

قشنگم لطفا فور فرار از خونرو از ذهنت بیار بیرون عاقبتی جز بدبخت شدنت نداره منم دقیقا روزای تورو گذروندم و میدونم چی بهتره

و در نهایت اینو بدون که خدا هست مطمئن باش یروزی از این روزا جواب ظلمایی که بهت کردنو میده گلم:)

فقط تاکید میکنم تو بدترین شرتیط روحی روانی و امکاناتی هم درستو سفتو سخت بخوننن انقدر بخون که معدلت ۲۰ شه و برو ازمون تیزهوشانو بده و قبول شو و بعدش موفقیتت در کنکور حتمیه

و اینده ای زیبا در انظارت خواهد بود

عزیزم با مادرت واضح درمیون بزار ،بگو نگرانی که داداشت بلایی سرت دربیاره،واینکه خیلی تو دست وپای داداشت نباش وجلوش پوشیده تر باش تا او مرضش اوج نگیره،اما حواست هم باشه به خاطر این سختی تن به از داداشت بدتر ندی،هیچجا مثل خونه خودتون نمیشه،اگه مدرستون مشاور داره بگو بهشون 

فدات بشم من، گوش بده بهم

باید مستقل بشی 

فکر نکن فقط چون شرایط خانوادت اینو بهت میگما 

همه‌ی دخترا از سن تو باید درآمد داشتن، کار کردن، استقلال روانی و رفت آمدی و مالی و این‌هارو تا حدی تجربه کنن

برای تو واجب‌تره

خیلی 

این چنل هم چک کن 

mahsanizeha توی تلگرام

گل دختر لطفا کلمه به کلمه حرفامو با دقت بخونتایم هایی که داداشت خونه هست ازش فاصله بگیر و برو ی جا د ...

مهم‌تر از درس براش استقلال مالی و سرکار رفتنه

تو این شرایط میشه درس خوند دانشگاه قبول شد؟ تا 6 سال دیگه همه روح و روانش از بین رفته

بیخود کرده زنگ بزن 123 عجب مملکتی داریم خارج کشور باشه سرپرستی شما از این خانواده ساقط میشه برادرتون ...

حالا ک ایشون اینجا مطرح کردن فعلا زنگ نزدن  ب اورژانس  احتماعی چرا   تقی ب توقی میخوره پاچه مملکتمونو میگیری

اللهم عجل لولیک الفرج
حالا ک ایشون اینجا مطرح کردن فعلا زنگ نزدن ب اورژانس احتماعی چرا تقی ب توقی میخوره پاچه مملکتمون ...

شما چقدر بی ادب هستی 

از امضات خجالت بکش 

امثال شما با این ادبیات آبروی دین و ائمه رو بردبن 

شما اجازه نداری با من این طور صحبت کنی 

متاسفم 

در شان خودم نمیبینم جواب شما رو در رابطه با موضوع تاپیک بدم 

هر وقت یاد گرفتین ادب و در کلام ..... جوابتونو میدم

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
شما چقدر بی ادب هستی از امضات خجالت بکش امثال شما با این ادبیات آبروی دین و ائمه رو بردبن شما اجازه ...

چه بی ادبی کردم  به امضامم افتخار میکنم 

اللهم عجل لولیک الفرج
چه بی ادبی کردم به امضامم افتخار میکنم

شاید برای شما و خانوادتون پاچه گرفتن عادی باشه 

و این مدل حرف زدن جا افتاده باشه 

اما ما اینا رو بی احترامی بی ادبی میدونیم 

تو خانوادمون 

بله من خودم مذهبی ام اما وقتی تو امضام اسم آقایی بزرگوار و میذارم سعی میکنم درست صحبت کنم درست برخورد کنم 

کسی ادبیات منو رفتار منو با اعتقاداتم با اسم این حضرت مقایسه نکنه

روز خوش 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

لباس پوشیده تر و گشاد بپوش. 

وقتی هم خواست بهت نزدیک بشه سرش داد بزن. یا برو تو اتاقی و در رو قفل کن تا مامانت بیاد و کمکت کنه. 

گرم موقعیت خوب برای ازدواج داشتی عروس شو و برو سر خونه زندگیت و برای رسیدن به اهدافت تو آرامش تلاش کن 

فدات بشم من، گوش بده بهمباید مستقل بشی فکر نکن فقط چون شرایط خانوادت اینو بهت میگما همه‌ی دخترا از س ...

تلگرام ندارم

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

حالا دو دقیقه گاز نده مگه به تو گفتم ؟ چه قضاوتی ؟ خب عزیز من درسته برادر آدم خوبی نیس مراعات بلوغ ا ...

من حرفی از دوست پسر زدم؟

من گ...بخورم اگه برم سمت این چیزا. خداروشکر من مثل دخترای امروزی نیستم که وقتمو هدر بدم و عاقل تر از این حرفام

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)