2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اون دادخواست داده نه منمیگه کاراشو من انجام میدم تو بیا

شوهر منم داده ب وکیل کاراشو بکنه تو چرا میخای جدا شی من انقد حالم بده تو بلاتکلیف ترین حالت ممکنم دلم میخاد همش خاب باشه 

البته من درخاست ندادم پرونده رو دادیم وکیل اصلا نمیدونم باید درخاست میدادم یا نه

چقدر مثل منی.

منم به هیشکی نگفتم دارم جدا میشم

ته دلم دوسش دارم ولی اون بهم خیانت کرد

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

شوهر منم داده ب وکیل کاراشو بکنه تو چرا میخای جدا شی من انقد حالم بده تو بلاتکلیف ترین حالت ممکنم دل ...

خیانت کرده

خودشم دادخواست داده

منم حالم بده😭😭😭

نه هنوز نیمده البته من شنبه ثبت نام کردم بعدشم این روزا ک تعطیل بود فکر کنم هفته بعد بیاد تازه وکیله ...

خیلی سخته جدایی

من برای بار دومه😭😭😭

چقدر مثل منی.منم به هیشکی نگفتم دارم جدا میشمته دلم دوسش دارم ولی اون بهم خیانت کرد

منم دوسش دارم حس میکنم بدون اون نمیتونم میمیرم شوهرم یهو از این رو ب اون رو شد میگه دیگه نمیخام باهات زندگی کنم فکر کنم شوهر منم با کسیه تا قبلش همه چی خوب بود الان هنوز تو خونشم دلم نمیاد برم حالم بده مدام میگه نمیری پاشو برو دیگه چرا وسیله هات و جمع نمیکنی بری 🥺توام شوهرت خاست طلاق بده یا خودت گفتی 

منم دوسش دارم حس میکنم بدون اون نمیتونم میمیرم شوهرم یهو از این رو ب اون رو شد میگه دیگه نمیخام باها ...

من گفتم اونم از خدا خواسته رفت دادخواست داد

دلیلی داره رفتار شوهرت شوهر منم گوشیش رمز داشت متوجه خیانتش شدم

خیلی سخته جداییمن برای بار دومه😭😭😭

عزیزم 💔چه بد خیانت کرده دست پیشم گرفته از من ک گردن نمیگیره با کسیه اما همش میره بیرون یهو عوض شد میدونم پا کسی وسطه میگم جدایی سخته تو ک تجربشو داشتی من ک حس میکنم دارم میمیرم و نمیتونم من ک جدا شدم دیگه ازدواج نمیکنم کاش از اول ازدواج نکرده بودم 😭😭😭💔

منم دوسش دارم حس میکنم بدون اون نمیتونم میمیرم شوهرم یهو از این رو ب اون رو شد میگه دیگه نمیخام باها ...

خیلی بی رحمه

شوهر منم همینه ولی تا کی بکشم

روحم جسمم نابود شد

من گفتم اونم از خدا خواسته رفت دادخواست داددلیلی داره رفتار شوهرت شوهر منم گوشیش رمز داشت متوجه خیان ...

شوهر من رمز گوشیشو عوض کرده نرم سرش بیرونم ک میره هر بار زنگش میزنم اشغاله تو خونه هم گوشیش زنگ بخوره جواب نمیده اما میگه با کسی نیستم فقط تورونمیخام دیگه