2777
2789
منم حالم بخدا مثل خودت خیلی بده ولی دووم اوردمهر چی بیشتر التماسش کنی بیشتر ازت دوری میکنه.

باور کن حتی پریروز گریه کردم گفتم دوسم نداری دلتم ب حالم نمیسوزه گفت نع من انقد از لحاظ روانی تو فشارم ک شبا همش با گریه و جیغ از خاب میپرم کاش میتونستم از خونه برم شاید ازش دور شم ب خودش بیاد اما مثل خنگا نشستم تا طلاق بگیرم و بعد برم 

باور کن حتی پریروز گریه کردم گفتم دوسم نداری دلتم ب حالم نمیسوزه گفت نع من انقد از لحاظ روانی تو فشا ...

گریه نکن جلوش 

محکم باش  الان تو خونشی بیشتر سختته دور که بشی کم کم کنار میایی

من ده روز اول حتی غذا نمیتونستم بخورم

الانم حالم خوب نیست ولی کاری از دستم بر نمیاد

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوسش دارم وقتی اون دوسم نداره چیکار کنمبنظرت بمونیم بیشتر از این خورد شیم؟؟؟خدای ما هم بزرگهمن ک ...

من خر ک خوردم میکنه و موندم گفتم شاید طلاق گرفتیم مجبور شم برم خدا تاوان دل شکستمو ازش بگیره من حقم نبود همه جوره ب پاش ساختم 💔

گریه نکن جلوش محکم باش الان تو خونشی بیشتر سختته دور که بشی کم کم کنار میاییمن ده روز اول حتی غذا ن ...

اره دیگه گریه نمیکنم اما شبا تو خاب با گریه میپرم میفهمه واقعا یعنی ازش دور شم کنار میام من جند بارم گفتم ببرم خونه بابام سه ساعت موندم باز خر شدم پیامش دادم کاش بتونم فراموشش کنم

اره دیگه گریه نمیکنم اما شبا تو خاب با گریه میپرم میفهمه واقعا یعنی ازش دور شم کنار میام من جند بارم ...

بمیررررم برای دلت

خدا لعنت کنه شوهرتو

اره دیگه گریه نمیکنم اما شبا تو خاب با گریه میپرم میفهمه واقعا یعنی ازش دور شم کنار میام من جند بارم ...

چند سالته ؟؟

چند ساله ازدواج کردی؟

چقدر ناامیدین شما منم شرایط شمارو دارم بااین وجود که خودم درخواست طلاق دادم

اما امیدواااارم به زندگی می‌خوام دانشگاه برم درس بخونم بینیمو عمل کنم آهنگ می‌ذارم با خودم می‌رقصم دنیا دوروزه سخت نگیرید

اونی که خیانت کرد پسسسس دوست نداشت پسسسسس دلت براش نه تنگ بشه نه بسوزه

چقدر ناامیدین شما منم شرایط شمارو دارم بااین وجود که خودم درخواست طلاق دادماما امیدواااارم به زندگی ...

من حتی شرایط مالی خوبی هم ندارم دلم به چی خوش باشه

من تازه 10روز بود بچم سقط شد این گفت طلاق برا همین خیلی حالم بده نمیدونم برا بچم گریه کنم یا ب این د ...

یه پسر ۵ ساله از ازدواج قبلم

چقدر ناامیدین شما منم شرایط شمارو دارم بااین وجود که خودم درخواست طلاق دادماما امیدواااارم به زندگی ...

منم ب خودم امید میدم ک برم کار بینی عمل کن فلان کارو کنم اما یهو باز یادش میفتم ک دیگه اون و ندارم چیکار کنم دوسش دارم