2777
2789
خیلی بی رحمهشوهر منم همینه ولی تا کی بکشمروحم جسمم نابود شد

اره خیلی سخته خیلی دارن نابودمون میکنن 😭😭میگم برا تو هیج جوره از دادخاستش کوتاه نمیاد هنوز تو خونشی؟ من ک خودش عجله ای همه کارا طلاق و کرد الان باید از خونش برم دلم نمیاد کاش کارا طلاق طول بکشه کاش پشیمون شه دارم دیونه میشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من رمز گوشیشو عوض کرده نرم سرش بیرونم ک میره هر بار زنگش میزنم اشغاله تو خونه هم گوشیش زنگ بخور ...

مردا الکی تغییر رفتار نمیدن

خدا ازشون نگذره

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

اره خیلی سخته خیلی دارن نابودمون میکنن 😭😭میگم برا تو هیج جوره از دادخاستش کوتاه نمیاد هنوز تو خونش ...

نه من یکماهه اومدم سمت شهر مادرم 

تو خونش نیستم

برگردمم چه فایده ای داره وقتی قراره دوباره بهم خیانت کنه💔💔💔

الهی من میگم کاش اگه با کسیت تا جدا نشدم خدا رسواش کنه دسش برام روشه اخه من اصلا باورم نمیشه یهو چی ...

باورت میشه خدا رسوا کرد شوهرمو

بد جوریم رسواش کرد

گوشیش قفل بود دختره پیام داد رو گوشیش نوتیفش باز بود دیدم 

الهی من میگم کاش اگه با کسیت تا جدا نشدم خدا رسواش کنه دسش برام روشه اخه من اصلا باورم نمیشه یهو چی ...

شوهرم با اینکه خیانت کرده 

میگه نمیتونم ببخشمت نفرینت نمیکنم و....

از من طلبکاره

نه من یکماهه اومدم سمت شهر مادرم تو خونش نیستمبرگردمم چه فایده ای داره وقتی قراره دوباره بهم خیانت ک ...

اره دقیقا حالا من قبلا شوهرم سابقه خیانت و کتک زدن داشت انقد نرفتم موندم بخشیدم ک حالا خودش بگه برو 💔بازم خوبه خونه مامانتی یکم سر میشی من مثل روانیا نمیتونم ازش دور باشم چند بار برد خونه مامانم پیادم کرد هی زنگ زدم بیا دنبالم اومد و تا خونه حرف سر دلم گذاشت ک من نمیخامت چرا زوری میخای بمونی پیشم 

اره دقیقا حالا من قبلا شوهرم سابقه خیانت و کتک زدن داشت انقد نرفتم موندم بخشیدم ک حالا خودش بگه برو ...

بچه نداری؟؟

بنظرت جدا شی بهتر نیست 

شوهرم با اینکه خیانت کرده میگه نمیتونم ببخشمت نفرینت نمیکنم و....از من طلبکاره

از تو دست پیش گرفته پس نیفته منم میفهمم شوهرم با کسیه اما گردن نمیگیره حالام ک مثلا موندم تو خونه از صب میره بیرون نصف شب میاد 

اره دقیقا حالا من قبلا شوهرم سابقه خیانت و کتک زدن داشت انقد نرفتم موندم بخشیدم ک حالا خودش بگه برو ...

منم حالم بخدا مثل خودت خیلی بده ولی دووم اوردم

هر چی بیشتر التماسش کنی بیشتر ازت دوری میکنه.

ن ندارم چی بگم شاید جدا شم بهتر باشه یعنی همه میگن جدا شو زندگی شما زندگی نیست اما بهش وابستم دوسش د ...

منم دوسش دارم وقتی اون دوسم نداره چیکار کنم

بنظرت بمونیم بیشتر از این خورد شیم؟؟؟

خدای ما هم بزرگه

من که واگذارش کردم به امام حسینم