2777
2789
رفتار بدم اینه بار اول ک خیانت کرد نرفتم بار اول ک کتک خوردم جدا نشدم هر چندی زد مثل مادر پشتش بودم ...

ولی چرا برای من برعکس 

من کتک خوردم نرفتم انداختم نرفتم خیانت کرد نرفتم الان چرا خوب شده مرد ایده عال شده مبخوام برم گذشتم داره مخمو میتراشن میخوام بدونم چیکار کنم جز خیانت طلاقم بده نمیده حتی گفتم همه چیزو می‌بخشم نمیده نمیزاره برم فقط سعی می‌کنه منو عاشق خودش کنه اونم زورکی یا منو بخره من نمیخوام

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی چرا برای من برعکس من کتک خوردم نرفتم انداختم نرفتم خیانت کرد نرفتم الان چرا خوب شده مرد ایده عال ...

وقتی ایده ال شده چرا میخوای زندگیتو بهم بزنی گلم

زندگی بعد از طلاق هم خیلی سخته

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

خودم گفتم نمیخام پول نداره مهریه بده ☹️

نمیخوام چیه وااااااا

کور بشه کار کنه مهریه بده

توروخدا مهریه نبخشین چقدر ساده این

نمی‌دونم اون لحظه به چی فکر میکردم که این اسمو گذاشتم😐😐لطفاً زیر ۲۵سال تاپیک هامو جواب ندن ممنون🌷

منم ب خودم امید میدم ک برم کار بینی عمل کن فلان کارو کنم اما یهو باز یادش میفتم ک دیگه اون و ندارم چ ...

ای بابا چ دوست داشتنی خواهر من

یکم به خودت بیا جدی باش هنوز آدم درست ندیدی پس به این میگی دوست داشتن؟؟!!!!

نمی‌دونم اون لحظه به چی فکر میکردم که این اسمو گذاشتم😐😐لطفاً زیر ۲۵سال تاپیک هامو جواب ندن ممنون🌷

گذشتم هیچ حسی ندارم بی روحم وقتی می‌بینمش یاد کارایی که باهام کرد میفتم

سعی کن ببخشیش تا دلت اروم بگیره

بخدا کاش شوهر من پشیمون میشد

بخشش شاید ببخشیم ولی احساسی نیست خیلی بده کینه ای نیستم ولی بدترین ضربه ها زده شد بهم

ازش بچه هم داری؟؟؟

من حتی توی پی وی همسرم میرم استرس میگیرم 

خواستم پیام بدم برای وقت دادگاه 

نتونستم پیام بدم