2777
2789
عنوان

اینایی که میگین ازدواج سنتی چیه مگه هنوز سنتی ازدواج می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 5777 بازدید | 278 پست
نه تو مجازی که مسخره می کنن کلی میگم نه برا خودم فقط

ملت همیشه ی چیزی دارن ک حرف بزنن براش برات مهم نباشه ادم درست حسابی پیدا کردی نگهش دار پیدام نکردی مهم نیست برو دنبال کار و پول 

فرقی نمیکنه سنتی و مدرن مهم اینه انتخاب خوبی باشه من سنتی دیدم عاشقانه و پایدار و محکم دارن ادامه میدن ولی عمم که مثلا عاشقانه ازدواج کرد و دوست بودن باهم شوهرش بهش خیانت کرد تاپیک آخرم اصلا در مورد خودشه. خلاصه مهم انتخابس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز خیلیها اطراف ما ازدواج سنتی موفق داشتن اتفاقا موردهای خیلی خوبیم بودن تو بزار بقیه هرجور میخوان ...

نه من نمیگم سنتی بده یا خوبه . میگم ازدواج و معرفی سنتی معمولا برای دختر تا سی سالگی اتفاق می افته بعدش معرفی سنتی کم میشه ، خب دخترها مجبورن غیر سنتی آشنا بشن 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
در سن زیر سی خب معمولا سنتی میان ولی بعد سی دیگه دخترا خودشون باید آشنا بشن کمتر معرفی میشن

هردوتا رو تو همه سنی هست ولی درعوص بالای سی خاستگارای سنتی بهتر میشن چون پسر تو اون سن بارو بندیلشو بسته 

زیر سی معمولا به اتکای خانواده میان که باز مزایا و معایبی داره 

دیگه همه طوره هست 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
فرقی نمیکنه سنتی و مدرن مهم اینه انتخاب خوبی باشه من سنتی دیدم عاشقانه و پایدار و محکم دارن ادامه می ...

نه در مورد خوبی یا بدی این نوع ازدواج حرف نمی‌زنیم .‌دارم میگم با توجه به فرهنگ ما که مردها ازدواج رو با فاصله ی سنی زیاد میپسندن و معمولا معرفی سنتی برا دختر تا حدود سی سال اتفاق می افته .‌خب بعدش دختر ناچاره خودش غیر سنتی آشنا بشه دیگه

نه من نمیگم سنتی بده یا خوبه . میگم ازدواج و معرفی سنتی معمولا برای دختر تا سی سالگی اتفاق می افته ب ...

اها اول برداشت دیگری از تاپیکتون کردم درنهایت حرف شماهم درسته 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
هردوتا رو تو همه سنی هست ولی درعوص بالای سی خاستگارای سنتی بهتر میشن چون پسر تو اون سن بارو بندیلشو ...

خب ایندفعه با توجه به فرهنگمون باز پسر چهل ساله بازم زیر سی سال می خواد و معمولا مردای سن بالا بهترین روش برای ازدواج با دختر کم سن از همین سنتی استفاده می کنن چیزی که برای دختر سی و سی و چند ساله مهیا نیست 

از نظر من ازدواج سنتی بر پایه آشنایی خییییلی بهتره تا ازدواج از روی دوستی ... حداکثر ۸۰ درصد تاپیک های اینجا که با شوهرشون مشکل دارن باهم دوست بودن قبل ازدواج .. 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بیشتر ببینید
خب ایندفعه با توجه به فرهنگمون باز پسر چهل ساله بازم زیر سی سال می خواد و معمولا مردای سن بالا بهتری ...

تو دوستی هم این مشکل هست .کم نیستن مردایی که به تفاوت سنی اهمیت نمیدن که یا مییرن با دختر کوچیکتر خودشون یا حتی زن بزرگتر خودشون 

یا حتی دخترایی که با سن کم برا تیغ زدن میرن سمت سن بالاتریا 

اتفاقا تو دوستی بیشتره اینطوره

بیشتر ببینید