2777
2789
عنوان

اینایی که میگین ازدواج سنتی چیه مگه هنوز سنتی ازدواج می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 5790 بازدید | 278 پست

اینا حرف زیاد میزنن درباره ادم پیک می شنیدی؟ ادم ایرادگیر چطور؟😂 انجور ادما توی همین دوتا دسته جا میگیرن وگرنه ادم عادی فوقش دیگ بخاد فضولی کنه میگه کجا اشنا شدید اونم بعد مزدوج شدن طرف 

بذار خوش باشن

همون به حرف اینا گوش نکن دانشگاه سر کار برو مختو بزن نشین یکی بیاد اینا کلا هر جا رو بگی میگن عه اون ...

آخ دقیقا . ازدواج تو ایران واقعا شده یک معضل . حالا مرد خوب خب یک در صد هزار هست بعدش امکان آشنایی امن وجود ندارد .‌بعد سن دختر که کمی بالاتر رفت که دیگه بدتر . حالا فقط خود ازدواج نیست ، سن محدود بارداری و فرزند آوری هم هست .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عه چحوری؟همدیگه رو فالو داشتید؟😄😍😍

مجازی ما پیچیده بود و بعدشم حضوری شد نزدیک ۶ ماه بعدشم ازدواج کردیم

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
اینا حرف زیاد میزنن درباره ادم پیک می شنیدی؟ ادم ایرادگیر چطور؟😂 انجور ادما توی همین دوتا دسته جا م ...

نه تو مجازی که مسخره می کنن کلی میگم نه برا خودم فقط

عزیز خیلیها اطراف ما ازدواج سنتی موفق داشتن 

اتفاقا موردهای خیلی خوبیم بودن 

تو بزار بقیه هرجور میخوان فکر کنن 

هرجور میپسندن و میپسندین 

بعضیاهم دیدم چون خاستگار سنتی ندارن خودشون دست بکار میشن و از بدیش میگن ولی درواقع میپسندن 

چون میدونس که دختری که موقعیتش خوب باشه احتمال خاستگار سنتیش بیشتره مثل دختر عمه من ماشالله انیدر خوشکل بود هر جا میلردیمش با خودمون چند نفر خواهان پیدا میکرد هم از پسرا هم خانواده هاشون خوب و بد باهم قاطی 

تو هفته دوسه تا خاستگار داشت حالا من دوماهی یکبار یکی میومد اونم زاعات تا شوهرم اومد و قبول کردم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
مجازی ما پیچیده بود و بعدشم حضوری شد نزدیک ۶ ماه بعدشم ازدواج کردیم

چه خوب مبارک باشه . مرد سالم و خوبی هست ؟

من ماشینم ماهکش دراومده بود 

گوشه اتوبان چمران بودم همسرم سوپرمن وار اومد کمک

دوست شدیم و بعد ازدواج

کسیم نمیگه عشق خیابونی

تو کافه و مهمونی و دور دور و دانشگاه‌ و…. آدم آشنا میشه دیگه

گاهی گوشه اتوبان😂

من ۴۰ سالمه و واقعا ازدواج سنتی ندیدم حتی تو دوست و اشنا

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
چه خوب مبارک باشه . مرد سالم و خوبی هست ؟

اره شکرخدا

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
چرت و پرت میگن توجه نکن بنطرم من ازدواج قسمته ، البته خودتم در کنارش باید تو اجتماع باشی و فعال

به طور کلی میگم . این مشکل همه ی خانم های مجرده

ی دهع هشتادیم ک سنتی ازدواج کردم و از نظر بقیه ی ازدواج مدرن بوده هر جور ک خودت دوس داری ازدواج کن

راهکار برا همه ی خانم ها می خوام که تو ایران زندگی می کنند 

ی دهع هشتادیم ک سنتی ازدواج کردم و از نظر بقیه ی ازدواج مدرن بوده هر جور ک خودت دوس داری ازدواج کن

در سن زیر سی خب معمولا سنتی میان ولی بعد سی دیگه دخترا خودشون باید آشنا بشن کمتر معرفی میشن 

آخ دقیقا . ازدواج تو ایران واقعا شده یک معضل . حالا مرد خوب خب یک در صد هزار هست بعدش امکان آشنایی ا ...

عزیز شما عاقلی اینا رو متوجه میشی خیلی دخترها کورکورانه هرچی فهمیدن میخوان انجام بدن 

ازدواح چه دوستی چه سنتی هردو معایب و مزایایی دارن که میشه با دقت کردن معایبشون رو رفع کرد در نهایت خوشبختی و نتیحه ازدواج به مدل اول اشنایی نیست .بلکه دقت در طرف مقابل و حاصل شدن شناخته با عقله .چه از طریق دوستی باشه چه سنتی 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید