2777
2789
عنوان

اینایی که میگین ازدواج سنتی چیه مگه هنوز سنتی ازدواج می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 5790 بازدید | 278 پست
فامیل ما متولد ۶۲ هستتوی یکی از مراسم ها برای یه پسر چهار سال کوچیکتر از خودش خواستگاری کردن

درسته عزیزم منم اتفاقا خودم همین مشکل خواستگارای کوچک تر رو دارم . ولی من از شخص خودم یا تک و توک دخترای دیگه حرف نمی‌زنم .‌از فرهنگ مزخرف حاکم بر جامعه حرف میزنم . اگر مردی در جامعه ما پول خونه ماشین داشت ، تفاوت سنی بالا رو قبول داره . معمولا مردای بی پول که قدرت اجتماعی بالایی در انتخاب ندارن ، این قدرت رو هم ندارن که روی سن زن زیاد تاکید کنن .‌وگرنه من دیدم زن بیست سال هم از مرد بزرگ بوده . 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج بنظرم خوب نیست چه سنتی چه دوستی

ازدواج های خوب و آرام بخش هم وجود داره ولی انگشت شمار 

سلام. نمیدونم ازدواج سنتی رو‌ چطور تعریف میکنید

اما اون روشی که هم با تجربه افراد هم با توصیه متخصصین بهش رسیدم اینه

مراحل قبل ازدواج یعنی میان خواستگاری، صحبتهای اولیه رو دختر و پسر میکنن، اگر میل به ادامه دادن داشتن و به تفاهم رسیدن و خانواده ها هم جور بود ادامه میدن، صحبت میکنن آشنا میشن تحقیق میکنن مشاوره میرن و در نهایت تصمیم میگیرن.

تفاوتش با ازدواج مدرن چیه؟ 

اولا فضا احساسی و هیجانی نیست که نشه عقلانی تصمیم گرفت، دوما شناخت طرف مقابل همراه خانوادش هست، یعنی هم خودشو بررسی میکنی هم خانوادش رو. چون خانواده جز ٕ جدانشدنی فرد هست. 

و صدالبته که شرعی هست و با رعایت حد و حدود هست.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
درسته عزیزم منم اتفاقا خودم همین مشکل خواستگارای کوچک تر رو دارم . ولی من از شخص خودم یا تک و توک دخ ...

خوب این خیلی اشتباهه که زن بیست سال بزرگتر باشه، حتی برای مرد هم اشتباهه بیست سال بزرگتر. 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
دقیقا با شما موافقمچنان داره علیه دخترای مجرد بالای سی حرف میزنه که من حس میکنم ایشون مَرد هست

برداشت شما از حرفهای من اشتباه است . من واقعیت های جامعه رو گفتم . الان پسر چهل ساله به نظر شما چه سنی رو برای ازدواج مد نظرش است ؟ از پسر چهل ساله ای میگم که تحصیلات ، شغل خانه و ماشین داره . نه یک چهل ساله ی یک لا قبا . قطعا میگه دختر زیر سی . 

من دارم با این تفکر مبارزه می کنم نه دفاع

خوب این خیلی اشتباهه که زن بیست سال بزرگتر باشه، حتی برای مرد هم اشتباهه بیست سال بزرگتر.

چون شما موردی گفتید منم میگم بله موردی وجود داره . ولی تفکر و فرهنگ غلط جامعه همونه که بیان کردم . الان من داره سی سالم میشه از همه نظر هم خوبم ، ولی جامعه انتظار داره با مرد چهل ساله ازدواج کنم در حالیکه چرا نباید با هم سن خودم باشم ؟ 

البته که اشتباه یا درست رو ما تعیین نمی‌کنیم ، شرایط زندگی انسان ها و احساسات اونها با ما متفاوته

درسته عزیزم منم اتفاقا خودم همین مشکل خواستگارای کوچک تر رو دارم . ولی من از شخص خودم یا تک و توک دخ ...

به نظر شخص من همه چی برمیگرده به خود دختر

تازه دختری که سی رو رد میکنه دیگه عمرا خودش بخواد با کوچیکتر یا خیلی بزرگتر از خودش ازدواج کنه

در اصل دختری که مجرد میمونه میدونه چی میخواد و چجوری