2777
2789
عنوان

شوهرم گفت می تونم یکی بگیرم مثل این روز باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 79 پست

میگه ازم تعریف کن. تو ازم تعریف نمیکنی. در حالیکه قبلا تعریف میکردم. دو سه ساله متوجه شدم همین تعریف کردند باعث شده اعتماد بنفس کاذب پیدا کنه. فکر کنه خیلی زرنگ کاری در حالیکه این جور نبود. خودش رو با افراد پایین تر و ضعیف مقایسه می‌کنه میگه من کم می‌خوایم زیاد کار میکنم. در حالیکه کار زیادی ممکنه و درآمد زیادی نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قبلا نمی‌گفت. مدتیه میگه. ا جا آره حرف زدن نامیده تا میام حرف بزنم میگه غر میزنی. خوب حرف نمی زنی. د ...

عزیزم مردها حس میکنن در برابر زنشون خیلی بیشتر دارن 

شوهرم یکسال از شوهر شما بزرگتره خودم ۳۵ سالمه 

شبیه بیست ساله ها هستم 

بازم همیشه اه و ناله میکشه و میگه حیف شدم و تو لیاقت این و اونو نداری که برات نمیخرم 

قبلا نمی‌گفت. مدتیه میگه. ا جا آره حرف زدن نامیده تا میام حرف بزنم میگه غر میزنی. خوب حرف نمی زنی. د ...

عزیزم بهترین دفاع حمله است بجای غرغر یجوری بالبخند وآرامش بکوبش که اعتمادبنفسش صفر بشه نرو تو لاک دفاعی هر روز سه بار از سرتاپاش یه قسمتو انتخاب کن و عیب بزار روش،با کوچکترین حرفش یه ایراد ازش بگیر

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

چند تا ایراد ازش پیدا کن و خیلی نامحسوس به روش بیار البته نه چیزی که غرورش خورد بشه و بدتر به لج بیوفته.ایراد ظاهری.کم کم زمان بگذره اون عیبا میرن رو مخش و اعتماد بنفسش کم میشه برای کری خوندن.

عزیزم مردها حس میکنن در برابر زنشون خیلی بیشتر دارن شوهرم یکسال از شوهر شما بزرگتره خودم ۳۵ سالمه شب ...

ببخشید ولی چه رویی دارن

اینا اتفاقا دقیقا میدونن دارن چیکارمیکنن

خودشون میدونن سر تر هست طرف مقابل

با این حرفا سعی میکنن اعتماد به نفس طرف مقابل رو خراب کنن تا بتونن نگهشون دارن