2777
2789
عنوان

اینایی که میگین ازدواج سنتی چیه مگه هنوز سنتی ازدواج می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 5790 بازدید | 278 پست
واقعا برات متاسفم

عزیزم ایشون که نمیگه اعتقادم اینه . خودش ناراحته و میگه چرا جامعه اینکار رو میکنه

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
عزیزم ایشون که نمیگه اعتقادم اینه . خودش ناراحته و میگه چرا جامعه اینکار رو میکنه

😔😔

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اصلا نمیپسندم خاله و عمه چی چی فامیل برام کسی پیدا کنن اونا ادما قدیمین بر اساس تفکر خودشون برات ...

اگه مناسب باشه عالیه

خب ما هم میگیم بیایید نسل بعدی رو طوری تربیت کنیم که این مشکلات فرهنگی حل بشه .

ولی شما هرچقدر هم تلاش کنید یه گیری تهش هست 

روابط دوستی وابستگی میاره به جای منطق احساس میاد وسط ناخوداگاهه و کاملا طبیعیه 

اینکه یه نفر بیاد آشنا بشه با هماهنگی خانواده چندین ماه یا حتی سال با خیال راحت رفت و آمد کنید و در ارتباط باشید خیلی بهتره 

حتی اگه درگیر عاطفه هم شدید بزرگتر ها حواسشون هست و اگه مناسب نباشه یا تصمیم اشتباه باشه بهتون میگن 

ولی روابط دوستی ذاتش پنهون کردنه نهایت دوستت خبرداشته باشه 

چقد از همین مشاوره دادن دوست ها یا حسادتشون روابط خراب شده 

هرکس مختاره ولی چند درصد روابط دوستی تهش ب جای خوب ختم میشه؟بیشتر آسیب هم دختر میخوره پسر براحتی می‌ ...

و همه هم مثل هک نیستن

میم 🫶🏾🍫❤ 💋 جونم... عزیز مهربون راه دورم    __۱۴۰۴/۴/۴   

خیلی ازدواج کم شده که البته حقم دارن یه سری خیلی توقع دارن تو همین سایت ببین هدیه فلان بیارن رسم فلا ...

میدونی اینکه ازدواج کم شده دلایل مختلف فرهنگی اقتصادی داره .

فرهنگیش همین یه مورد که براش تاپیک زدم

ازدواج با اختلاف سنی بالا که مورد پسند آقایون است که باعث میشه سن خودشون بالا بره و بعد سراغ دخترهایی با سن خیلی کم برن که این خودش بعدها طلاق رو‌ به وجود میاره.

یکی دیگه اینکه خیلی پسرها پول و امکانات ازدواج دارن ولی سراغ فساد و صیغه میرن و ازدواج رو به تاخیر میندازن . این ازدواج نکردن اونا باعث مجرد موندن دخترها میشه 

مشکلات اقتصادی هم که البته وجود داره

ولی شما هرچقدر هم تلاش کنید یه گیری تهش هست روابط دوستی وابستگی میاره به جای منطق احساس میاد وسط ناخ ...

گفتم که همه ی دخترها تحت تأثیر احساسات نیستن معمولا دختر کم سن و نوجوان ممکنه ، ولی خانم های تحصیلکرده شاغل و عاقل ممکنه ده ها مورد دوست و آشنا بشن و وقتی ببینن مرد مناسبی نیست رد میکنن. در سن کم که عقل و تجربه کمه دختر اصلا با شغل و پول و قیافه و اخلاق کار نداره فقط چندتا حرف عاشقانه و خودش رو بدبخت میکنه

میدونی اینکه ازدواج کم شده دلایل مختلف فرهنگی اقتصادی داره .فرهنگیش همین یه مورد که براش تاپیک زدماز ...

خیلی چیزای بیشترم هست ولی اگر زنی میخواد ازدواج کنه اگه یه جا مورد خوب دید باید بچسبه مهم نیست کجا آشنا شده 

گفتم که همه ی دخترها تحت تأثیر احساسات نیستن معمولا دختر کم سن و نوجوان ممکنه ، ولی خانم های تحصیلکر ...

ن واقعا چقد دخترای تحصیل کرده و مستقل ک تصمیم های اشتباه گرفتن 

احساسات قانون نمی‌شناسه نمیپرسن تحصیلات چقده یا چقد درآمد داری 

خیلی چیزای بیشترم هست ولی اگر زنی میخواد ازدواج کنه اگه یه جا مورد خوب دید باید بچسبه مهم نیست کجا آ ...

درسته عزیزم 

نظر اون خانوم درسته تقریبا. همه نه ولی خب اکثر پسرا آخرش با دوست دخترشون ازدواج نمیکنن. اصلا تعهد رو ...

ما هم داریم از مشکلات فرهنگی میگیم که باید حل بشه و این هم یکیش است . خب به قول معروف با دوست دختر خودش ازدواج نمیکنه و با دوست دختر مرد دیگه ازدواج می‌کنه و هر مردی زنی کنارش قرار میگیره که دلش پر از عشقه مردیه که رفته