2777
2789
عنوان

اینایی که میگین ازدواج سنتی چیه مگه هنوز سنتی ازدواج می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 5790 بازدید | 278 پست
منم ازدواجم سنتی نبود تو مجازی اشنا شدیم حالا اگ میتونین حمله ور بشین😂😆

😅

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
سی به بالاها رو به مردهای مطلقه و زن مرده معرفی میکنن

واقعا برات متاسفم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قسمته، واسه یکی سنتی، یکی خیابون و. کافه، یکی هم مجازی

مهم اینه تایپتون به هم بخوره

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
ازدواج سنتی الان دیگ کسی انجام نمی‌ده اون برای عهد جد آبادمون بوده ک ندیده یهو می‌شستن سر سفره عقد ی ...

من اصلا در بستر رو دوس ندارم

میم 🫶🏾🍫❤ 💋 جونم... عزیز مهربون راه دورم    __۱۴۰۴/۴/۴   

ببین منم خودم ازدواجم سنتی نبود خودمون دوست بودیم ولی بنظرم ازدواج سنتی عزت و اون اوبوهت دختر خیلی ب ...

فرقی نمیکنه عزیزم. دختر هم حق انتخاب داره انسانه‌. اتفاقا تو دختر جسور و با اعتماد به نفس بودی که به عنوان یک انسان برا خودت حق انتخاب قائل بودی . خوشبخت باشی عزیزم 

آره والا نمی‌دونم کی این مشکلات فرهنگی جامعه حل میشه سال به سالم داره اوضاع بدتر میشه

اصا اینکه تو خودت با یکی تو خیابون اشنا شی با اینکه خاله ات یکی از تو خونه مردم و استخر و باشگاه معرفی کنه چیه جز اینکه تو گزینه دوم تو مثل به مترسکی که حتی نتونسته همدمش خودش انتخاب کنه  

بنظر من بدترین ازدواج دوستی دختر و پسره چون تو مدت دوستی دخترا بخاطر روحیه ی لطیفی ک دارن کر و کور میشن و رفتارهای بد پسره را نمیخوان ببینند یا نمیخوان قبول کنند ک طرف این مشکلو داره و این مشکل بعدها رفتن زیر یه سقف بزرگتر میشه کور کورانه ازدواج میکنن تهش هم پشیمونی..بخدا ک سنتی بهتره حداقل عقل و چشمت آگاهانه تره

این طرز تفکر پوسیده شماس

نه عزیزم ایشون توهین نکرد بلکه درد دل کرد و خودش ناراحته و منظورش اینه که چرا اینجوره . نمیگه اعتقادم اینه ، داره میگه جامعه متاسفانه اینجوره

بنظر من بدترین ازدواج دوستی دختر و پسره چون تو مدت دوستی دخترا بخاطر روحیه ی لطیفی ک دارن کر و کور م ...

نه اینطور نیست .‌بستگی به سن و تربیت و خانواده دختر داره . دخترای سن بالا و شاغل و تحصیلکرده و دانا ، دیگه به هیچ وجه تحت تاثیر حرف عاشقانه یا ظاهر پسر به تنهایی قرار نمیگیرند حتی اگر دوستی هم باشه ببینن پسر به درد نمیخوره ردش میکنن

من اصلا در بستر رو دوس ندارم

هرکس مختاره 

ولی چند درصد روابط دوستی تهش ب جای خوب ختم میشه؟

بیشتر آسیب هم دختر میخوره پسر براحتی می‌ره سراغ مورد بعدی موقع زن گرفتن هم میشه میرن خواستگاری همون دختری ک مادرشون درنظر داره با احترام و حفظ شأن دختر 

متاسفانه اکثر پسر ها متعهد نیستن

اصا اینکه تو خودت با یکی تو خیابون اشنا شی با اینکه خاله ات یکی از تو خونه مردم و استخر و باشگاه معر ...

هر دوش اگه فرد مناسب و درستی رو بهت معرفی کنن یا سر راهت قرار بگیره عالیه. 

هرکس مختاره ولی چند درصد روابط دوستی تهش ب جای خوب ختم میشه؟بیشتر آسیب هم دختر میخوره پسر براحتی می‌ ...

خب ما هم میگیم بیایید نسل بعدی رو طوری تربیت کنیم که این مشکلات فرهنگی حل بشه . 

هر دوش اگه فرد مناسب و درستی رو بهت معرفی کنن یا سر راهت قرار بگیره عالیه.

من اصلا نمیپسندم خاله و عمه چی چی فامیل برام کسی پیدا کنن اونا ادما قدیمین بر اساس تفکر خودشون برات کسی در نظر میگیرن

قسمته، واسه یکی سنتی، یکی خیابون و. کافه، یکی هم مجازیمهم اینه تایپتون به هم بخوره

بله درسته . اینجا درین تاپیک داریم میگیم باید فرهنگ آشنایی جا بیوفته حالا هرجا و‌هرطور .‌و مرد و زن هم بهم آسیب نزنن