2777
2789
عنوان

خواب های وحشتناک

97 بازدید | 13 پست

سلام دوستان. من خواب های خیلی وحشتناک مثل فیلم های سجین میبینم. اما اصلا پیش دعا نویس و جادوگر هم نرفتم و همه ش هم در حال پخش و خوندن قرآن مثل سوره ی بقره هستم که انرژی های منفی ازم دور بشه. نماز هم میخونم. انقدر که شوهرم میگه آخوند ها هم اندازه ی تو قران نمیخونن.

علتش چی میتونه باشه؟

مثلا دیشب خواب میدیدم که دو تا بچه دارم که دزدیدن(در صورتی که من یک دونه دارم)

با کمک به غریبه توی ی خونه تیمی پر از بچه  پیداشون کردم که یه عده با چهره های وحشتناک داشتن بچه ها رو شکنجه میدادن (مثلا تو استخر غرق شون میکردن) نجاتشون دادم. دوباره خواب دیدم بیرون بودم، بعد اومدم خونه دیدم یه آدم با چهره ی وحشتناک اومده خونمون و بچه ی کوچیکمو (که نوزاد بود) خوابونده روی بخاری که آروم آروم بسوزه و خودشم با اون یکی بچه م نشسته کنار بخاری و داره نگاه میکنه. بچه ها مو نجات دادم و از خونه فرار کردم.

تو خونه هم با همسرم دعواهای الکیمون خیلی زیاد شده

اگر بخوام خواب های هر شبم رو تعریف کنم خیلی زیاد میشه

به نظرتون چرا این خواب ها رو میبینم؟

میخواستم توضیح بدم ولی گفتم زیاد میشه.

من نه فیلم میبینم، نه سریال میبینم، نه موزیک گوش میدم. نه با شخص خاصی رفت و آمد دارم. نه به چیزی فکر میکنم نه هیچ چیز دیگه ای که به فکرتون برسه.این فیلم ها رو هم چند سال پیش که خیلی معروف شده بودن دیده بودم و اصلا توی ذهنم نیستن و قبل از اون هم خواب های خیلی وحشتناک میدیدم. چیزهایی هم میبینم که کلا به من مربوط نیست. مثلا خونه م کلا فرق داشت و این نبود. ما اصلا بخاری نداریم و شوفاژ داریم. من یه دونه بچه دارم نه دو تا. کلا خواب هایی که میبینم ربطی به سبک زندگی من یا کارهایی که میکنم نداره

خواب بچه هم فقط دیشب بود. بقیه ی خواب هام موقعیت های وحشتناک دیگه ایه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرز امام جواد بگیرین... با سرکه و نمک پاکسازی عمومی انجام بدین تو خونتون. گاهی سرکه بجوشون تو خونه بوش بپیچه. خودتونم در حد چند قطره سرکه بخورین. هم خودتون هم اعضای خانواده...

حرز امام جواد ببندحرم امام رضا برو نیم ساعت به ضریح خیره شو هرچی طلسمه میکشنهپیش دعانویس قرانی برو و ...

حرز امام جواد تو گردنمه. قرآن هم بالا سرم میذارم میخوابم. آینده ی اتاق هم پوشیده ست. حرز بستم یه مدت این خواب ها قطع شده بود. ولی بازم شروع شده

حرز امام جواد تو گردنمه. قرآن هم بالا سرم میذارم میخوابم. آینده ی اتاق هم پوشیده ست. حرز بستم یه مدت ...

فشار و استرس روحی روانی نداری؟

من شخصا خیلی تحت فشار روحیم و دائم کابوس میبینم 

خواب که باعث آرامشه رو چند ماهه لذتشو نمیچشم

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

حرز امام جواد بگیرین... با سرکه و نمک پاکسازی عمومی انجام بدین تو خونتون. گاهی سرکه بجوشون تو خونه ب ...

حدود یک ماهه سرکه و گلاب و نمک دریا همه جای خونه و به خودم اسپری میکنم. ولی فقط همون ثانیه احساس سبکی میکنم فقط. قلیاب و سرکه هم که قبلا امتحان کردم و خیلی خوب بوده اسفند و مریم گلی و اسطوخودوس و برگ بو و چیزای دیگه دود میکنم، دیگه چند وقته جواب نمیده برام. پخش و خوندن سوره ی بقره که قبلا خیلی بهم جواب میداد، الان دیگه جواب نمیده و همه ش با همسرم دعوا داریم.  تو غذاها سرکه هست و میخورم. نمونه ش غذای دیشب.

حدود یک ماهه سرکه و گلاب و نمک دریا همه جای خونه و به خودم اسپری میکنم. ولی فقط همون ثانیه احساس سبک ...

کسی براتون طلسم نکرده؟! علایمتون شبیه مشکلات ماوراییه. به نظرم همینارو ادامه بده...تو اینا کانال عصر اگاهی یه سر بزن 

موقع خواب غذای چرب وسنگین نخور سردیجات  کمتر بخور.بابونه گل گاو زبان سمبل طیب ازعطاری بگیر بخور .بادمجون گوجه تخم مرغ کمتر بخور.هرازگاهی آب زرشک وانار میخوش بخوری خوبه