2777
2789
عنوان

اینایی که میگین ازدواج سنتی چیه مگه هنوز سنتی ازدواج می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 5790 بازدید | 278 پست
خب اونا بر میگرده به تربیت خانوادگیشون برای خانواده ما دقیقا دوست دخترشون گرفتن یا میگیرن😊

خوبه خداروشکر. صرفا تربیت خانوادگی نیست دلایل زیادی داره. حالا دوستم بشن منطقی نه اینکه مثلا با طرف رابطه برقرار میکنن بعد پسره گردن نمیگیره دختره بدبخت میشه.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال؟ اگه پسر و دختر مجازی آشنا بشن و همو حضوری ببینن هر هفته همو ببینن و سنشونم حدود 21سال باشه ...

شاید. ولی من باید خودمو در نظر بگیرم چون ممکنه کلی خواستگار بیاد این دختر رد کنه بعد پسره ام آخرش خدایی نکرده تو زرد از آب در اومد اون موقع چی؟ پسره بیاد رسمی کنه خواستگاری کنن فوقش این دو سال سه سال رو نامزد بمونین اینطوری به نظرم بهتره تا اینکه دوست مخفی باشن.

شاید. ولی من باید خودمو در نظر بگیرم چون ممکنه کلی خواستگار بیاد این دختر رد کنه بعد پسره ام آخرش خد ...

آخه سنش کمه و سربازه

واسه دختر خاستگار اومد پسره با مادره دختره قرار گذاشت تو کافه و گفت لطفا بهم مهلت بدین 

خیلیا میگن چطور رو حرف پسر کم سن حساب باز میکنین

آخه سنش کمه و سربازهواسه دختر خاستگار اومد پسره با مادره دختره قرار گذاشت تو کافه و گفت لطفا بهم مهل ...

باشه خب باید به نظرم حالت رسمی پیدا کنه ولی بازم دختر به پدر مادرش بگه. اون مهلت برای چیه پول و شغل؟ دختره باید سریع تکلیف خودشو معلوم کنه همه چیز حالت رسمی بگیره بهتره میدونی چون دختر آسیب پذیر و از خراب شدن اینجور روابط آسیب میبینه بخاطر همون میگم دو سه سال مگه کمه! به نظرم بزار پسره با پدرت صحبت کنه و پدرت تصمیم بگیره.

نه در مورد خوبی یا بدی این نوع ازدواج حرف نمی‌زنیم .‌دارم میگم با توجه به فرهنگ ما که مردها ازدواج ر ...

خب بشه. مشکلش چیه؟ اصلاً مجبور هم نباشه، قبلش اگه خواست غیرسنتی آشنا شه بشه. 

مشکلی نداره که. الآن خیلی‌ها اول خودشون آشنا و دوستن با هم و بعد خواستگاری می‌کنن.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

شیوه ازدواج مهم نیست

باید شناخت تا حد ممکن باشه

من وهمسرم محل کارم آشنا شدیم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

قبلا چجوری ازدواج کردن :/

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️