2777
2789
عنوان

اینایی که میگین ازدواج سنتی چیه مگه هنوز سنتی ازدواج می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 5779 بازدید | 278 پست
نظر اون خانوم درسته تقریبا. همه نه ولی خب اکثر پسرا آخرش با دوست دخترشون ازدواج نمیکنن. اصلا تعهد رو ...

خب اونا بر میگرده به تربیت خانوادگیشون 

برای خانواده ما دقیقا دوست دخترشون گرفتن یا میگیرن😊

__۱۴۰۴/۴/۴   

برا مرد اگه صد سالش بشه ، میگن خودش نخواست ازدواج کنه ، برا زن ، اگر زیر سی سال هزارتا خواستگار رو‌ ...

آره قبول دارم دختر بودن همین طوری سخته حالا وای به حال اینکه مجرد مونده باشی یا بدتر از اون ازدواج بدی کرده باشی و حتی بدتر مطلقه یا بیوه بشی. حرف مردم مهم نیست در مورد پسر هم اگه مجرد بمونه حرف میزنن. در کل شما باید زرنگ باشی نه اینکه بشینی غصه بخوری اینطوری چیزی درست نمیشه بلکه باید بپوسی و تباه بشی پاشو تلاش کن به خدا توکل کن به معرف خوب بسپر پسر خوب بهت معرفی کنه. به عنوان برادر کوچکتر این حرف ها رو میزنم و آرزو میکنم خوشبخت بشی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن واقعا چقد دخترای تحصیل کرده و مستقل ک تصمیم های اشتباه گرفتن احساسات قانون نمی‌شناسه نمیپرسن تحصیل ...

من شخصا ندیدم چنین چیزی بین دخترای مستقل شاغل و تحصیلکرده ی اطرافم . اصلا تحت تاثیر حرف و‌وعده وعید قرار نمیگیرند و فرقی نمیکنه پسر سنتی بیاد یا مدرن ، معیارهای خودشون رو ازش مطالبه میکنن

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
آره قبول دارم دختر بودن همین طوری سخته حالا وای به حال اینکه مجرد مونده باشی یا بدتر از اون ازدواج ب ...

باز هم تکرار می کنم . تاپیک من شخصی نیست و من همیشه دوست دارم موضوعات اجتماعی رو به بحث بگذارم .‌هرچند خودم هم جزیی ازین جامعه هستم . 

اینو معمولا مردای بی پول میگن . مشکلی که اینجا مطرح کردم یک معضل فرهنگیه که باید حل بشه تا اصلا شناخ ...

یسوال از کجا می‌دونی من بی پولم یا پولدار 

بعدش همین دخترا ی مجرد که میگی هزار تا دوست پسر دارن 

دیگه نیازی نداره بری خواستگاریشون

مرد 

خب اونا بر میگرده به تربیت خانوادگیشون برای خانواده ما دقیقا دوست دخترشون گرفتن یا میگیرن😊

بله الان اکثرا مدرن آشنا میشن و ازدواج می کنن .‌دخترای کم سن معمولا سنتی ازدواج میکنن مثلا نوجوان ها 

سنتی و مدرنتیش مهم نیست مهم عاقلانه ازدواج کردن و انتخاب درست و صحیحه، مهم تفاهمه و درک و شعور طرف مقابله، مهم خوشبختیه

ولی چرا آمار طلاق و خیانت انقدر بالا رفته با این ازدواجهای مدرنیته؟

یسوال از کجا می‌دونی من بی پولم یا پولدار بعدش همین دخترا ی مجرد که میگی هزار تا دوست پسر دارن دیگه ...

من نگفتم شما بی پولی .‌گفتم مردای بی پول همه چیو ربط میدن به بی پولی . بعد منظورت شاید دختربچه ها و نوجوان های کم عقل هست که دوست پسر دارن . ما داریم از خانم های عاقل و بالغ حرف می‌زنیم که اجازه ی سواستفاده به مرد رو نمی‌دن و قصدشون ازدواج پایداره 

سنتی و مدرنتیش مهم نیست مهم عاقلانه ازدواج کردن و انتخاب درست و صحیحه، مهم تفاهمه و درک و شعور طرف م ...

طلاق و خیانت هم خودش عامل های مختلف داره . اختلاف سنی بالای زوج ها . مسائل تربیتی ، افراد خوب تربیت نشدن و در ازدواج درست بلد نیستن رفتار کنند. شبکه های اجتماعی و دسترسی آسان به جنس مخالف . روابط اجتماعی و حمایت های اجتماعی کم شده و زوج ها سرگرمی ندارن و دست به تنوع طلبی میزنند. 

نه تو مجازی که مسخره می کنن کلی میگم نه برا خودم فقط

قرار نیس جار بزنین که.. لابد فک کردی همه میان میگن ما دوست بودیم؟ نه عزیزم الان مادرا هم از دوستی دختراشون خبر دارن و کمکشون میکنن و در آخرم به همه میگن فلان جا دخترمونو دیدن و خاستگاری کردن.. 

فقط کافیه دختر زرنگ باشه و فرق عشق و لاس زدن رو بفهمه و تشخیص بده. نه اینکه خودشو دستمالی پسرا کنه و آخرشم ولش کنن.. دوستی خیلی خوبه ولی با آدم درستش دختر باید خط قرمزا رو رعایت کنه هواسش باشه آبروی خانوادشو نبره حد و مرز مشخص بشه زیاد اطمینان نکنه که سواستفاده بشه ازش با کسی برع تو رابطه که قصدش ازدواج باشه و تکلیف رو مشخص کنه 

قرار نیس جار بزنین که.. لابد فک کردی همه میان میگن ما دوست بودیم؟ نه عزیزم الان مادرا هم از دوستی دخ ...

نه اصلا بحث شخصی نیست . بحث فرهنگیه . بحث اعتقادات مردم جامعه است که بیان می کنند

نظر اون خانوم درسته تقریبا. همه نه ولی خب اکثر پسرا آخرش با دوست دخترشون ازدواج نمیکنن. اصلا تعهد رو ...

یه سوال؟ 

اگه پسر و دختر مجازی آشنا بشن و همو حضوری ببینن هر هفته همو ببینن و سنشونم حدود 21سال باشه و مادره دختره متوجه بشه ولی پسره بگه قصدم جدیه و دو سه سال بهم مهلت بده تا آماده بشم بیام جلو میشه رو حرفش حساب کرد؟ ۹ ماهه دوستن

باز هم تکرار می کنم . تاپیک من شخصی نیست و من همیشه دوست دارم موضوعات اجتماعی رو به بحث بگذارم .‌هرچ ...

آها ببخشید متوجه نشدم. به هر حال منم دلسوزانه و صادقانه نظرمو گفتم.