2777
2789
عنوان

چه بهونه ای بیارم برای شمال نرفتن عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 57 پست
شما از کجا مطمنی بخاطر اقوام زن باباش و کلید دادن بهشون پدرش گفته شماها نرید؟؟؟؟ شاید بعد از کنسل شد ...

👌👌👌

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه کلید دادن بقیه برام مهم‌نیستبیشتر حرف پدرش که دوتایی زشته برید برام مهم بوده مگه چیه اینهمه آد ...

اگه بهت خوش می گذره برو، خودتو محروم نکن. اگر نه، بگو اونسری مادرم حق رو به پدرتون دادن و گفتن منم راضی به مسافرت رفتنتون قبل ازدواج نبودم و دیگه هم نرید. الانم بهم اجازه نمی دن. مهمون هم داریم نباشم خونه درست نیست، زشته.

اینکه خونواده پسر گفتن تو عقد دوتایی نرین برام عجیب تر بود والا معمولا خونواده پسر کاری ندارن  ، بقیه مسایل بیخیال اما سعی کن جوری رفتار کنی عادت نکنن به اینکه همیشه جمع و با خونواده سفر برین 

بگو بعد از اون قضیه که خانوادت گفتن تو عقد زشته بریم سفر، پدر و مادر منم تاییدشون کردن و گفتن خانواده نامزدت حرف درستی میزنن. پس تو عقد بیخیال سفر بشین.

حالا دیگه روم نمیشه به بابام بگم، حرف نامزدم عوض شده....

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
اینکه کلید دادن بقیه برام مهم‌نیستبیشتر حرف پدرش که دوتایی زشته برید برام مهم بوده مگه چیه اینهمه آد ...

پدرت برای دوتایی رفتن مشکلی نداشت الان برای با خانواده رفتن میگه زشته؟؟؟والا خیلی حرف خنده داریه،این حرفو نزن خودتو ضایع نکن  😂😂

نمیخواد بگی پدرم مخالفه چون میگن چطور دونفری میخواستید برید موافق بود. یه بهانه دیگه بیار اونم فقط به این خاطر که دوست نداری با خانوادش مسافرت بری. و از اولم نری بهتره یکی از فامیلامون اینجوری بود تو نامزدی با خانواده پسر مسافرت میرفت، الان بعد ۲۰ سال زندگی هنوز مسافرت تنهایی نمیتونه بره با شوهرش

ب دل گرفتن نداره. ما هم خواهرم رو نذاشتیم دوتایی تو عقد برن سفر.یه بار خانوادگی رفتن.بعد عروسی هرجا ...

عجب

عاقل بالغن

و ازدواج برای یعنی تمام

شناسنامه

و شرعی قانونی

و تمام 

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم