2777
2789

خیلی تغییر کردید ؟

من بینیم قوز داره و افتادگی داره غضروفی ام هست ب نظرتون عمل کنم تغییر میکنم ؟

کسی بینیش غضروفی بوده عمل کنه ؟

من قیافم خوب بود بعد عمل بینی به درو داف عملی تبدیل شدم از نچرال دراومدم قیافم تغییر نکرد

من کلا مشکل اصلی صورتم بینیمه هم قوز داره هم افتادگی هم از نیم رخ بزرگه 

فک کنم خیلی تغییر میکنم اگ عمل کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خیلی قیافم تغییر کرد بعد عملم در حدی که هرکی میدید علاوه بر بینیم که عمل بود فکر میکردن لبامو عمل کردم چشامو کشیدم زاویه فک زدم هرچی قسم میدادم  که فقط بینیمه میگفتن مگه میشه اینقدر تغییر🤣

من کلا مشکل اصلی صورتم بینیمه هم قوز داره هم افتادگی هم از نیم رخ بزرگه فک کنم خیلی تغییر میکنم اگ ع ...

بله قطعا تغییر خوبی میکنه من عمل کردم ظاهرا نگا کنی ی بینی طبیعی هست که خیلی کوچک نشده ولی با عکس قبل که مقایسه میکنم به شدت تغییر کرده و بهتر شده عمل برای قوز و افتادگی خیلی خوبه