2777
2789
خب شاید خدا بخواد منو بهش بده نه ولی جدی یعنی منم دعا کنم عاشقم میشه ؟

عزیز حقیقت خدا کسی مثل خودشو سر راهش قرار میده 

مذهبی عین خودش 

تو مذهبی ؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال مذهبی نباش دنبال انسان بدون باش دنبال مرد باش کسی که وجدان غیرت. داره. منو یه مذهبی که همه رو اسمش قسم میخوردن داغون کرد سه سال تمام. بعدم سر از تیمارستان درآوردم گول مذهبی بودنش را خوردم یک منحرف جنسی که تمام حرکت‌های زشت جنسی که حتی تو کشورای خارج قفله را برا خودش توجیه شرعی می‌کرد دنبال آدم درست باش عزیزم 

صاف و ساده بود پاک بودن و بلند نخندین و با مردا گرم نگرفتن و لباس نامناسب نپوشیدن

عالی شددد پس فک کنم گند زدم چون طی اخرین تلاشم برای اینکه یه دقه سرشو بلند کنه بلند بلند میخندیدم یه ثانیه هم سرشو نیاورد بالا غممم

خب بسیج و اینا ک مختلط نیس اصن از کجا بفهمه

باید ببینی اون کجا فعالیت داره اینجور جاها باشی یا مثلا مادرش مثلا مسجد اینا کجا میره اونجا ها باشی ولی در کل نظر منم اینکه خودت باش آدم نمی تونه تمام عمر بازی کنه

تا مذهبی بودنو چی بدونی؟ ،، یکم زیادی شرم میدونی اون خیلی اروم و متین و اقا و سر به زیر و خوشگلللل و ...

مذهبی یعنی پایبند به دین و مسائل دینی. مقید به نماز و روزه و حجاب و ... . یه پسر مذهبی کسی رو انتخاب میکنه که اونم مذهبی باشه. در کل اگه مذهبی نیستی خودت فکرشو نکن چون حتی اگه سمتتم بیاد خیلی اذیت میشی. من خیلی تقیدات رو دارم ولی وقتی یه پسر مذهبی بهم علاقه مند شد و اومد خواستگاری و آشنا شدیم دیدم اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام. پسر مذهبی به همه چیزت کار داره. از لباس پوشیدن گرفته تا رفت و آمد و کار کردن و ... .