2777
2789
عنوان

دوستان اگه دخترم تیزهوشان قبول نشه نابود میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6554 بازدید | 208 پست
آیا معلمین سمپاد جدا استخدام میشن؟ هر معلمی که داریم یه زمانی تیزهوشان و نمونه درس داده. خودشم معلم ...

معلمای ما سن بالاعن بیشتر و بنظرم تجربه بیشتری دارن تو تدریس یعنی بیشتر معلمای باتجربه رو میارن تا یه معلمی که سال اول تدریسشه و تجربه کافی نداره

نمیدونمم چرا گارد گرفتی من نظرمو به استارتر گفتم میتونی توعم نظرتو بگی بهش چرا با من بحث میکنی الان 

کلی طول کشید تا اون کاربر متوجه منظورم بشه حوصله ندارم دوباره توضیح بدم 

همین جو تیزهوشان رو دوست دارم، بچه هاشون سخت کوش هستنمیشه بگی کجا کلاس نوشتی؟ من نخبه پروران مد نظرم ...

بهترین جو و داره 

دانش امور های خوب

والدین آگاه 

اولش یکم فشار میاد بعد عادی میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمای ما سن بالاعن بیشتر و بنظرم تجربه بیشتری دارن تو تدریس یعنی بیشتر معلمای باتجربه رو میارن تا ی ...

بحث نمیکنم ولی لطفا فقط خودتونو تافته جدا بافته نکنید 

تیزهوشان شاید دهه هفتاد هشتاد که هیچ امکاناتی نبود توی کشور میتونست مفید باشه

ولی الان که همه جا پر از کلاس آنلاین و کتاب و اینا هست کسی از وجود معلم خوب محروم نیست

بهترین نعمت دنیا، بهترین چرخه طبیعت، بهترین دادرس، بهترین حقیقت و بهترین آرزوی من= مرگ🖤

بحث نمیکنم ولی لطفا فقط خودتونو تافته جدا بافته نکنید تیزهوشان شاید دهه هفتاد هشتاد که هیچ امکاناتی ...

من تافته جدا بافته نکردم

گفتم که قبل از اینکه سمپاد قبول شم یه دانش اموز عادی بودم که تلاشمو کردم با اینکه مدرسم بیخیال بود

پس کسیم که مدرسه عادیه میتونه موفق شه 

تو خودت فکر می‌کنی تافته جدا بافته ای وگرنه من به همچین چیزی اشاره نکردم

بعدم اون کامنتمو اگه خونده باشی گفتم توی مدارسی که معلم بیخیالن هم با کلاس کنکورو اینا میشه سطحو برد بالا ولی اسی گفت توان مالی ندارن 

همون اول حرفم این بود که مدرسه تیزهوشان اونقدرم که میگن جو بدی نداره بعد به حاشیه کشیده شد حرفم 

من تافته جدا بافته نکردمگفتم که قبل از اینکه سمپاد قبول شم یه دانش اموز عادی بودم که تلاشمو کردم با ...

باشه حرفات درست

ولی اینو بدون اگه این تفکرات توی جامعه ایجاد نمیشد، فرقی بینمون نمیدیدم، ولی اینکه مارو دست کم میگیرن آدم رو ناراحت میکنه

بهترین نعمت دنیا، بهترین چرخه طبیعت، بهترین دادرس، بهترین حقیقت و بهترین آرزوی من= مرگ🖤

خوبم فدات،انشالله موفق باشه.پسر من داره میره کلاس دوم😁🤭

زنده باشی عزیزم، ان شالله ته قشنگه ریکا تو همه مراحل زندگیش موفق باشه و بهترین بشه و آوازه نام نیکش عالمگیر زبشه 😍😘🥰♥️💖

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
زنده باشی عزیزم، ان شالله ته قشنگه ریکا تو همه مراحل زندگیش موفق باشه و بهترین بشه و آوازه نام نیکش ...

همچنین بچه ی شما😍😍😍🤲🤲♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دبستانم نمونه دولتی درس خوندم و راهنمایی و دبیرستان تیزهوشان بودم . اونقدر کودکی و نوجوونی به من سخت گذشت و همینطور دانشگاه، که به والله اگه بچم دلش نخواد بره مدرسه مجبورش نمیکنم! مدرسه و درس خوندن باید تفریح باشه و لچه با ذوق و شوق بره مدرسه نه بخاطر نمره و چشم و هم چشمی

آزمون نهم به دهم پذیرش کمه

عزمزمه نه خودتو اینقدر تحت فشار بذار،نه اینقدر استرس روانی به بچه ت وارد کن.

کسی با تیزهوشان قبول نشدن چیزیش نمیشه.

لزوما هم با تیزهوشان قبول شدن موفق دو عالم نمیشه.

تلاشش رو بونه اگر شد فبها،اکر نشد هم واقعا اتفاق بزرگی نیفتاده.

دختر شما زرنگ باشه خودش با معدل خوب گلیمش رو از آب بیرون میکشه

عزمزمه نه خودتو اینقدر تحت فشار بذار،نه اینقدر استرس روانی به بچه ت وارد کن.کسی با تیزهوشان قبول نشد ...

ممنون عزیزم نظراتتون خیلی برام ارزشمنده با اجازه تاپیک رو قفل میکنم