2777
2789
وای چقد بده ... کاش باطن ادمارو میشد دید ، البته من در حال حاظر بیش از حد تو موود جوگیری و عاشقی ام ...

عزیزم تو سن خیلی مهمی هستی. ذهنتو از این مسائل آزاد کن و تمرکزتو بذار روی آیندت. روی کنکور و دانشگاه و ... . الان سن تو بهترین سن برای ساختن آیندته. خودتو درگیر اینجور مسائل نکن. شور و شوق و احساست خیلی ارزشمند تر از اینه که الان درگیر این مسائل بشی. به مرور که سنت بالاتر میره و پخته تر میشی منطق و احساست متعادل میشن و خیلی خانوم تر و عاقل تر از الانت میشی و انتخاب خیلی بهتری میکنی.  چه بسا حتی بعدا آیندتو ساختی موقعیتهای خیلی بهتری برات پیش میاد که به این روزا و کسی که فکر میکنی بهش علاقه داری میخندی.

دختر خوب پرشور و هدفمند حرکت کن به سمت آینده و یه آینده ی خوب برای خودت رقم بزن. اونوقت میبینی احتیاح نیست تو منتظر باشی یا تلاش کنی توجه کسی رو جلب کنی. اون موقع همه برات سر و دست میشکنن😊🩷🌸

عزیزم تو سن خیلی مهمی هستی. ذهنتو از این مسائل آزاد کن و تمرکزتو بذار روی آیندت. روی کنکور و دانشگاه ...

ای واااااااااااییی :))))) چقد حس خوب گرفتم از این پیامتون ،،راستش خیلی دارم سعی میکنم ذهنم درگیر این مسائل نشه ولی خب کنکور خودش باعث میشه هی ذهنم بخواد از درس فرار کنه البته نمیزارم جدی شه در حد جوگیریه خودمم میدونم ... بازم ممنوننن :))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .