2777
2789
عزیز حقیقت خدا کسی مثل خودشو سر راهش قرار میده مذهبی عین خودش تو مذهبی ؟

وااای نگووو من معمولی ام در حد اون خوب نیستم اون خیلی خوبه خیلیم مذهبیه من معمولی ام یعنی خدا مارو سر راه هم قرار نمیده ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وااای نگووو من معمولی ام در حد اون خوب نیستم اون خیلی خوبه خیلیم مذهبیه من معمولی ام یعنی خدا مارو س ...

نمی دونم والا 

اگه تو واقعا دوسش داری پس باید مثل اون باشیی و چادر سرت کنی نماز بخونی و قرآن بخونی از خدا بی‌خوای احتمال زیاد خدا بهت کمک کنه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

باید ببینی اون کجا فعالیت داره اینجور جاها باشی یا مثلا مادرش مثلا مسجد اینا کجا میره اونجا ها باشی ...

واای گفتی مامانششش ،،،، مامانشو دیدممم جلوی در مسجددد مامانشم مثه خودش خوشگل بود و جوونم بود قیافشونم کپی هم ، بعد خم شد مامانشو بغل کرد پیشونی مامانشو بوس کرد واااایی من اونور خیابون میخواستم غش کنم 

اگ الان عذر شرعی نداشتم پامیشدم همین الان میخوندما

بعدا بخونین هرروز بایذ بخونین هرروز بمدت یکسال شرطش هم ترک گناهه 50 نفر باش خوشبخت شدن حاجت محال میده سرچ کن ببین چند نفر اینجا هم حاجت گرفتن

اره خب اینجوری مذهبی ام یعنی انجام میدم مسائل دینی و اینارو

اگه انجام میدی و در ظاهرتم این مشخصه خب احتمال داره جزو گزینه هاش باشی. اما حتی اگر این اتفاقم افتاد و باب آشنایی باز شد چشمتو روی حقایق نبند. توی ذهنتم از اون قدیس نساز‌ چون مذهبی نما زیاد هست و مومن واقعی خیلی کم‌. کسی که من باهاش آشنا شدم فکر میکردم خیلی درجه یکه و خیلی تو ذهنم آدم درجه یکی ازش ساخته بودم اما در طی آشنایی چیزهایی دیدم که فهمیدم اون فقط یه پوسته مذهبی داشته اونم فقط برای اینکه برای دخترا جذاب باشه. اون چون منو دوست داشت ظاهرا و منم اعتمادشو خوب جلب کردم ماسکشو کنار زد و چیزهایی از خودش رو کرد برام که مطمئنم حتی اونی که الان باهاش ازدواج کرده نمیدونه ازش. 

سربه زیر و متین بودن گاهی فقط یه نمایشه واسه بقیه و واقعیتی پشتش نیست مثل همون خواستگار من.

اگه انجام میدی و در ظاهرتم این مشخصه خب احتمال داره جزو گزینه هاش باشی. اما حتی اگر این اتفاقم افتاد ...

وای چقد بده ... کاش باطن ادمارو میشد دید ، البته من در حال حاظر بیش از حد تو موود جوگیری و عاشقی ام خیلی از مغزم کمک نمیگیرم البته اینکه تو سن اشغال نوجوونی هم هستم بی تاثیر نیس 17 سالمه