2777
2789

الان من و مامانم و بچه هامم گرفتیم

پسر ۶ سالم چند بار بالا اورد و بعد ۳ روز خوب شد

اما دوقلوهای یک سال و نیمم الان اسهال شدیدن و استفراغشون تموم شده

چه درمانی بلدین؟ کسی گرفته؟

تو رو خدا کمک کنیدد

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دو سه ماه پیش گرفته بودم

همون بار اول که اسهال و استفراغ داشتم رفتم بیمارستان

برام سروم زدن و توش دارو زدن، چندتا قرصم دادن

حالت تهوعم که همون روز کلا قطع شد تمام

اسهالم بعد از دو سه روز بهتر شد

قرص دی سیکلومین خیلی خوب بود

برای سردردمم شربت ایبوپروفن خوردم عالی بود

زود برین سروم بزنین و دارو بخورین سه چهار روزه تمومه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
اییی ویروسه؟ ما گرفتیم فک کردیم مسمومیت غذایه ما هیچی نخوردیم قرص دیمترون و استا

اسهالم بودین؟ مال مام شدید نیست دوقلوهام از بس اهال شدن پاهاشون قذمز شده

کته ماست بده بخورن چیزای سبک‌بده بخورن

سیب یا به رو اپز کن بخورن مایعات فراروون بده مخصوصا آب پرتقال طبیعی 

و چرک خشک کن که دکتر میده داروهاشون سر وقت  و کامل بده 

فقط مایعات و استراحت. مایعات زیاد باید بخورید. به شدت مریضی بدیه. من کرونا هم گرفته بودم این رو هم پارسال گرفتم. این از کرونا بدتره. اسهال شدید. اصلا خیلی بد بود 

من اسهالم استفراع چای خشک خوردم براش دخترم استفراع شوهرم شکم یوبس دل درد بدن درد ابجیم استفراغ

هعی
فقط مایعات و استراحت. مایعات زیاد باید بخورید. به شدت مریضی بدیه. من کرونا هم گرفته بودم این رو هم پ ...

دقیقا مشکلم اسهاله نمیدونم بذارم هی اسهال بشن یا چیزای قابض بدم 

نمیدونمم اب میوه بدم یا نه؟

من افتضااااح بودم

هیچوقت همچین اسهالی رو تجربه نکرده بودم😫😂

معمولا بعد از دو سه روز بهتر میشه

اگه تب دارن بهشون آب سیب بده خیلی خوبه

برای اسهال من موز زیاد میخوردم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
ویروس باید دوره اش بگذرهمن سرم زدم و فاموتیدین و ضد تهوعبچه هات هرچی‌میلشون میکشه بدهیه ساشه هایی هس ...

هیچی نمیخورن فقط شیرخشک نمیدونم اونو با او ار اس درست کنم بهتره؟

اب میوه بدم یا نه؟

دقیقا مشکلم اسهاله نمیدونم بذارم هی اسهال بشن یا چیزای قابض بدم نمیدونمم اب میوه بدم یا نه؟

نه دیگه اسهال زیادی بده دیگه. تمام آب بدنو می‌کشه. من خودم به اشتها افتاده بودم. بعد از یک روز. منتها هر چی می‌خوردم تبدیل به اسهال میشد دوباره حالم بد میشد و ضعف میکردم.