خودم بخورم ؟ اخه الان نمیدونم معدم عفونت کرده یا نه
هرکسی آلوده شده بده بخوره بچه هاتونم بدین اشکالی نداره
من خودم چند وقت پیش رفتم مهمونی از غذاشون خوردم تا یه هفته دل پیچه ، اسهال داشتم مامانم این قرصو داد خوردم خوب شدم
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم🥺❤️. - تلاش میکنم واسه شرایط دلخوام🤌🏻❤️🔥. عرب هرچه باشد مرا دشمن است کج اندیش بد خوی و اهریمن است_ سخنی از فردوسی🌱❤️🔥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم الان همینجورم گلاب ب روت اسهال شدید دل درد دل پیچه سر گیجه نفخ بادگلو ضعفما ههممون گرفتیم هر کدو ...
منم فقط همین کوفتی رو داشتم یه سره اسیر بودم تازه فک کنم حالت تهوع هم داشتم ولی اسهال ولم نمیکرد اسیرم کرده بود این دوتا قرص که گفتم و باهم بخور فک کنم اون لوپرامیده منو شفا داد در راه رفتن به دکتر بودم که گفتم حالا اینم امتحان کنم تا خوردمش همون شب قطع شد 😅
اسهالم بودین؟ مال مام شدید نیست دوقلوهام از بس اهال شدن پاهاشون قذمز شده
اسهال نباید جلوشو بگیری باید ولش کنی بیاد تا ویروسا خارج بشن.زینک اکساید و کلوتریمازول هر کدوم قد یه نخود قاطی کن بزن به پاهاشون،و پودر کیدی لاکت یا او ار اسبده که اب بدنشون تموم نشه.خوب میشه