2777
2789
عنوان

رفتیم مهمونی همه ویروس گوارشی جدید گرفته بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 2748 بازدید | 63 پست
من دو روز مقاومت کردم دکتر نرفتم. اما دیدم بی صاحب خوب نمیشه. مجبور شدم برم. اسهالش بد بود

اگه بدونم دکتر فایده داره میرم اخه اینام شیطونن نمیتونم سرم بزنم بهشون 

سرم زدی شما؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کته ماست بده بخورن چیزای سبک‌بده بخورنسیب یا به رو اپز کن بخورن مایعات فراروون بده مخصوصا آب پرتقال ...

اخه اب پرتقال انگار بیشتر روون میشه 

بی صاحب خیلی‌ بد بود. از کرونا هم بدتر بود

کرونا ۳ روزه خوب شدیم ببخشید اسهالش جوریه که از پوشک و شلوار شره میکنه رو فرش

هیچی نمیخورن فقط شیرخشک نمیدونم اونو با او ار اس درست کنم بهتره؟اب میوه بدم یا نه؟

قراره قندشون نیفته

پس هرچی میتونی بهشون بده.

وقتی میخوای ors بخری از داروخونه بپرس

اما اون پربیوتیک‌هم خیلی خوب بود

بزار برات عکسشو بفرستم

اگه بدونم دکتر فایده داره میرم اخه اینام شیطونن نمیتونم سرم بزنم بهشون سرم زدی شما؟

من دیگه دیدم خوب نمیشم مجبور شدم رفتم سرم زدم. حالا اگر دیدی بهتر نشدن ببر. آب میوه مشکلی نداره بدی. منتها خوراکی های مسهل نده دیگه. مثلاً کیوی خوب نیست 

نه دیگه اسهال زیادی بده دیگه. تمام آب بدنو می‌کشه. من خودم به اشتها افتاده بودم. بعد از یک روز. منته ...

خب بعدش در نهایتا چکار کردی مامان منم همینه طفلی

قراره قندشون نیفتهپس هرچی میتونی بهشون بده.وقتی میخوای ors بخری از داروخونه بپرساما اون پربیوتیک‌هم ...

مممنون عزیزم

کرونا ۳ روزه خوب شدیم ببخشید اسهالش جوریه که از پوشک و شلوار شره میکنه رو فرش

می‌دونم. من که همش دست به آب بودم. مثل ابر بهاری می‌ریخت پایین 😃😃😅😅😅 قشنگ هر چی مایعات بود در آنی از دست می‌رفت. ببخشید دیگه اینقدر رک گفتم 

می‌دونم. من که همش دست به آب بودم. مثل ابر بهاری می‌ریخت پایین 😃😃😅😅😅 قشنگ هر چی مایعات بود در آ ...

تو میگی من جلو چشممن

دارم فکر میکنم این ویروسا چجوری به وجود اومدن اصن؟،؟؟ 

خب بعدش در نهایتا چکار کردی مامان منم همینه طفلی

مایعات بخوره. کلا هر چی میلش میکشه اما خب مایعات زیاد بخوره تا دوره اش از بین بره. راستی من دکتر رفتم قرص هم داد. اسمش یادم نمیاد اما برای همین اسهال بود 

تو میگی من جلو چشممندارم فکر میکنم این ویروسا چجوری به وجود اومدن اصن؟،؟؟

معلوم نیست. ولی خیلی بده. من حالم خوب میشد یه بار دست به آب که میرفتم روز از نو. دوباره یهو بدنم ضعف میکرد