2777
2789
عنوان

شوهرم با بچه ها رفت🥺

6338 بازدید | 147 پست

پدر و مادر همسرم تهران نیستن

ما هرسال از هفته آخر اسفند تا آخر تعطیلات میرفتیم پیششون

امسال سر جریاناتی که با همسرم داشتم واقعا دلم نبود اونجا زیاد بمونم

بهش گفتم فقط دوسه روز بریم برای احترام و سر زدن و تبریک عید

۶ تا ۸ عید رفتیم

اومدیم تهران ، ۹و ۱۰ روز کاری بود همسرم رفت سرکار ،از سرکار که اومد گفت بچه ها آماده کن ،پرسید تو نمیای گفتم نه ،شما هم نرید ولی قبول نکرد  پاشد با بچه ها رفت🥺

من یه زن جون تو خونه تک و تنها

(بخدا هی اومد تو فکرم پاشم خودمو بکشم🥺)

هیچ وقت من اولویت زندگیش نیستم

واقعا ناراحتم

اواسط اسفند رای طلاقمون اومد هر دو رفتیم انصراف دادیم

بعدا به جایی که الان کنار من باشه ،باهم خوش بگذرونیم ،برای بار دوم پاشده رفته مسافرت خونه مامانش🥺

بخدا نمیدونم ،اشتباه کردم از طلاق منصرف شدم!!!

چرا هیچ عشقی به من نداره😔

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه چی میخوای طلاق بگیری 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها چند ساله هستند ؟

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

شما خودتون دارین بیش از حد گذشت میکنید که این همیشه اشتباه بدتر آسیب رسان بوده که یک خانم برای خودش عذاب درست میکنه یم عده اقایون پروتر و بی بخارتر دارین تحویل جامعه میدین با گذشت کردن هاتون واحساسی هیجانی دلشتن هاتون

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اگه میخای زندگی کنی و خودتو اذیت نکنی پس بهتره همسفر باشی به خاطر بچه هات حداقل  مطمئنن خدا هم نتیجه کارتو میده صبر کن اینجوری خودت اذیت نمیشی

درخواست دوستی ندین حتی برای سوال پرسیدن .ممنون