2777
2789
عنوان

شوهرم با بچه ها رفت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 6345 بازدید | 147 پست
بنظرم ب خاطره بچه هات نباید مقاومت میکردی ،خوب تعطیل که میشه اونایی ک همش سرکار هستند دلشون آزادی می ...

ادم با انصافی هستی

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

آزادی یعنی رفتن خونه مادرشوهر؟؟؟؟یعنی زن آزادی نمیخواد؟؟؟

ببین من معتقدم زندگی میدان جنگ نیست اینحوری راه دخالت تو زندگیش باز می‌کنه ،میتونست چندروز بره تحمل کنه با همسر ش می‌رفت باهم میرفتن بیرون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ب خاطره بچه هات نباید مقاومت میکردی ،خوب تعطیل که میشه اونایی ک همش سرکار هستند دلشون آزادی می ...

من گفتم بریم تهران گردی برای خودمون خوش باشیم

چ کاریه بریم خونه مامانش چند روز الکی بشینیم در و دیوار نگاه کنیم😔

دو سه روز رفته بودیم دیگه

من گفتم بریم تهران گردی برای خودمون خوش باشیمچ کاریه بریم خونه مامانش چند روز الکی بشینیم در و دیوار ...

ببین عزیزم حرف یه عده بیخیال باش ،شما اگه منصرف شدی از طلاق اگه واقعا این زندگی میخوای افسار زندگیت بگیر دستت

چرا خودکشی فداتشم دلت به بچه هات بسوزه چشمای بچه هات بیاد جلو چشات همه چی راه داره 

باهاش برو مشاوره بذار بفهمه اول باید شما تو اولویت باشی براش دیدی درست نشد که دیگه هیچی تصمیم جدی تر بگیر انشاءالله زودتر سر عقل بیاد 

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

ببین من معتقدم زندگی میدان جنگ نیست اینحوری راه دخالت تو زندگیش باز می‌کنه ،میتونست چندروز بره تحمل ...

منم نمیگم زندگی میدان جنگه ولی اینکه همیشه یه نفر کوتاه بیاد درست نیست و آدم رو افسرده می‌کنه 

یه مادر افسرده به نظرم سمه برای خانواده

حالا چرا گذاشتی بچه هاتو ببره؟

بچه هات وابسته نیستن بهت؟گریه‌نکردن؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید