2777
2789
عنوان

بچه ها کمک کنید چی جواب بدم

399 بازدید | 46 پست

خانما من واقعا فرض و تیزم تو کارا وسواسم دارم با مادر شوهرم توی یک ساختمونیم عید رفتم کل کار هاشو تنهایی کردم همسرم قدر دانی کرد اقوام همسرمم برای پدر مادرم فاتحه فرستادن همشونم میومدن می‌دیدن من پذیرایی میکنم کار میکنم غذا درست میکنم هی قربون صدقه میرفتن به مادر شوهرم میگفتن ماشاالله از عروس واقعا شانس آوردی واقعا با معرفته و فلان می‌دیدم مادر شوهرم یکم اخم و تخم می‌کنه ولی برام مهم نبود دیروز چند تا همسایه باهم صحبت میکردیم مادر شوهرم و دیدن گفتن عروس خانمت خیلی خیلی خوبه خدا برات نگهش داره واقعا ماهه الان منم هی میگفتم نظر لطفتونه ‌ و مرسی فلان بعد مادر شوهرم جلو همشون گفت چون خودم خوبم وگرنه عروس من یه ذره بچه بود گرفتیمش بلد نبود کار کنه در صورتی که از اول با وسواس تمیزی بزرگ شدم  بعد گفت من مادر شوهر خوبیم خونش کثیف و بهم ریخته ی من چیزی نمیگم ...

جواب من این بود ولی تخلیه نشدم ....گفتم ....کی دیدی خونم کثیفه چرا چرت میگی اگرم یک درصد کثیفه چون تا بخوام کثافتای خونه تورو جمع کنم وقت نمیکنم به خونه خودم برسم ...به همسایه ها گفتم خواهرا دست بی نمک که میگن یعنی این دستمو نشون دادم بعد گفتم همچین میگی خوبی یه دونه خوبی تو بهم بگو تو اگه خوب بودی بچه هات شوهرت ولت نمی‌کردن بندازن گردن من من صبرم زیاده ....قهر کردم اومدم خونم...بگین امشب چی بگم جواب خوب با احترام فوش نباشه 

همونا عالی بوده دیگه

بعدم یه مدت محلش نده 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشیدا اونموقع که هندونه هارو میدادن زیر بغلت فکرشو میکردی چون فرزی باید بری خونه مردمو بریزی؟! ول کن بابا مگه جونتو از سر راه اوردی فرز و زرنگی برا خونه خودت باش تا وقتیم کسی ازت درخواست کمک نکرده کاری نکن لطف زیاد تو شده وظیفت

🤍🌱
پس چرا من هنوز آروم نشدم وقتی آروم بشم یعنی ضربه من محکم تر از اون بوده 😭

حق داری ولی دیگه گفتنی ها رو گفتی ادامه بدی همسرت یه موقع یه چی بهت میگه دلت بیشتر میشکنه

به نظرم زودتر مادرشوهرم خودت تعریف کن برای همسرت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
ببخشیدا اونموقع که هندونه هارو میدادن زیر بغلت فکرشو میکردی چون فرزی باید بری خونه مردمو بریزی؟! ول ...

باور کن بد جور دورم کثیف باشه نمیشینم همش خود خوری میکنم مخصوصا خونه این که به خاطر همسرم همش باید بریم طبقه پایین من اصلا به هندونه ها کار ندارم اون بدبختا تعریف میکردن و میگفتن قدرش و بدون نگه دار برای خودت همین عروس از بچه هات بیشتر به دردت میخوره من کلا یه جا هم بشینم خواهر میگن به شوهر ما نگاه کرد شوهرم بهش نگاه کرد در هر صورت ضرب میزنن نمیتونمم قعط ارتباط کنم چون همسرم واقعا گناهی ندارند همیشه پشتمه جلوی روی همسرم جرعت ندارن بگن بالا چشمت ابروی الان دیشب به همسرم گفتم من با مامانت قهرم اصلا توقع نداشتم رفت از پنجره صداش زد گفت پیر زن دم مرگی زبونت نگه دار من بعد زن من پیش درو همسایه نشسته تو بیا خونه .....خواب این اینجوری پشتمه بعد بگه بریم خونه مامانم من بگم نمیام با خودش میگه من که پشتشم چشه بعد منم با زبون میگیره میگه مامانم پیره از جوونیش ظلم دیده الان تورو باور نداره ولش کن به حال خودش ولی همسرم تا مادرم زنده بود برای مادرم کم نذاشت حتی توی غسل خونه همسرم کفن پیچ کرد میت رو

خواهر جواب چیو دیگه میخوای بدی شستیش رفت😂

هنوز جلیز بلیز میکنم چون آبروم خیلی بد برد اونم پیش همسایه ها من دخترم داره رسیده میشه دیگه فردا هرچی پسر خوبه راهشو کج می‌کنه یه الوات بی سرپا میاد خواستگاری 

باور کن بد جور دورم کثیف باشه نمیشینم همش خود خوری میکنم مخصوصا خونه این که به خاطر همسرم همش باید ب ...

نه نمیگم قطع رابطه کن اصلا شدنی نیست بخاطر همسرت ،ولی تجربه بشه زیاده روی نکن بذار لااقل تفاوت قبل و بعد حرفش حس بشه قدرتو بفهمه 

🤍🌱
حق داری ولی دیگه گفتنی ها رو گفتی ادامه بدی همسرت یه موقع یه چی بهت میگه دلت بیشتر میشکنهبه نظرم زود ...

همسرم شدیدا پشتمه گفتم بچه هاش ازش متنفرن شوهرش کلا رفت پیش زن دیگش این با هزار تا درد افتاده تو خونه زبونش هم هنوز درازه همسرم بفهمه داغ کردم بدبخت میشن من یا آرامش میگم مادرت اینجور گفت 

نه نمیگم قطع رابطه کن اصلا شدنی نیست بخاطر همسرت ،ولی تجربه بشه زیاده روی نکن بذار لااقل تفاوت قبل و ...

😭😭😭😭روان شناس رفتم ولی هنوز این تمیزی از بین نرفته بدم میاد چون توی یه ساختمونیم حیاط طبقه پایین و روز در میون باید بشورم قبلا هرروز بود بعد دور هم پایین جمع میشیم واویلا ببینم جارو نکرده ظرفا تلنباره لباس چرکا دور تا دور ماشین لباس شوییه اوووف چندشم میشه از حرفاش چه برسه دیدنش

خیلیبیی جواب دادی کههه😂😂کار خوبی کردی ...ولب یه زحمت بکش دیگه تو خونش کار نکن

🤣🤣آره ولی هنوز درد دارم تمام تلاشم میکنم چشمام و رو کثافت ببندم خیلی پلشته کلا هفته ای دوبار میریم خونش یعنی گلاب به روت ریییده