2777
2789
عنوان

شوهرم با بچه ها رفت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 6345 بازدید | 147 پست
خودت بی تقصیریخب تو خونه میخاستی باشی بمون دیگهما ک پوسیدم از خونه موندن

من نگفتم بمونم خونه

گفنم خونه مامانت رفتیم

حالا که تعطیلی تهران گردی کنیم خودمون خوش باشیم

لزومی نداره دوباره پاشیم‌اینهمه راه بریم چند روز خونه مامانش بشینیم در و دیوار نگاه کنیم

اونجا هم جایی نداره آدم بره بگرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من معتقدم زندگی میدان جنگ نیست اینحوری راه دخالت تو زندگیش باز می‌کنه ،میتونست چندروز بره تحمل ...

چند روز رفتیم و برگشتیم  

اونجا جایی نداره

فقط باید میشستیم خونه مادرش  همین

منم نمیگم زندگی میدان جنگه ولی اینکه همیشه یه نفر کوتاه بیاد درست نیست و آدم رو افسرده می‌کنه یه ماد ...

الان خوبه بچه هاشو برده الان خوبه این وضعیت ،مدیریت میکرد بهتر نبود من نمی‌دونم شما چند سالتونه نمیدونم بچه دارید یا نه ولی وقتی ما بچه آوردیم تو این دنیا مسولیت داریم در قبالش اگه بچه نداشت یه چیزی ولی الان دوتا بچه کوچک بدون مادرشون رفتن مسافرت اینحوری خوبه بنظرت

من نگفتم بمونم خونهگفنم خونه مامانت رفتیمحالا که تعطیلی تهران گردی کنیم خودمون خوش باشیملزومی نداره ...

تعطبلات هید تهران گددی بی معنیه

اشتباه کردی 

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

چند روز رفتیم و برگشتیم اونجا جایی ندارهفقط باید میشستیم خونه مادرش همین

من تا صبح هم بگم عزیزم شما شاید قانع نشدید ب خاطره بچه هات هم میرفتی بد نبود افتادی رو لج لجبازی بذار کنار ب خاطره بچه هات هم که شده اگه واقعا زندگیت دوست داری اگه هم نه ک مستقیم بگو طلاق می‌خوام 

به نظرم تنها خوش بگذرون چاره چیه تنهایی هم عالمی داره خونه ی مادرت کجاست گلم؟؟

اتفاقا ظهر رفتم بهشون سر زدم  اومدم خونم

دقیقا تنهایی هم خوبه

ولی خب میگم چرااااا، واقعا ناراحت کننده اس

مخصوصا منی که دوباره به زندگیت برگشتم

باید محکمتر نگهم داری

نه اینکه چند روز پاشی بری خونه مامانت گه تازه دیده بودیش

والا ، مردم لااقل یکیو توی داهاتی جایی دارن که تعطیلات برن ، ما که همونم نداریم 🥹🥹😂

ما که از بس دهاتمون از اومدنمون استقبال میکردن، خودمون خونه ساختیم یه گوسه تعطیلات میریم خونه خودمون،حالا یه عده خونه مادر سوهر حا دارن مادر شوهرخسیس مثل ما ندارن بیست روزه شهرشون هستیم تعطیلات یه شام نهاری مارو دعوت نکردن،خودمون عین اسکلا میریم نیم ساعت میشینیم  پیششون پا میشیم میریم سر خونه زندکیمون،

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید

منم اولویت نیستم 

فرض کن من عید دوسال پیش سقط داشتم به خانواده اش یجور منظورمو رسوندم که ناخوش احوالم که نیان ولی با شوهرم هماهنگ کردن اونم گفت بیاین 😐 

امسال هم گفتم حال و حوصله ندارم نیاد کسی نمیتونم پذیرایی کنم  بازم گفت بیاین مشکلی نداریم 

الان خوبه بچه هاشو برده الان خوبه این وضعیت ،مدیریت میکرد بهتر نبود من نمی‌دونم شما چند سالتونه نمید ...

من ۴۰ سالمه 

۱۸ ساله متاهلم 

بچه هم دارم 

ترجیح میدم به بچم یاد بدم برای حقش بجنگه و به دستش بیاره و یه مادر شاد باشه که به چیزایی که میخواد برسه تا یه مادر افسرده که از همه علایقش گذشته به خاطر بچه هاش و همسرش

تو این ۱۸ سال هیچوقت کاری که نمی‌خواستم انجام ندادم و محکم سر حرفم ایستادم و شکر خدا همسرم هم یاد گرفته اولویت زندگیش منو بچش هستیم و الان بدون منو بچم آب هم نمیخوره شکر خدا

من ۴۰ سالمه ۱۸ ساله متاهلم بچه هم دارم ترجیح میدم به بچم یاد بدم برای حقش بجنگه و به دستش بیاره و یه ...

خوب عزیزم همسر منو شما اینجوری هست همسر ایشون کمی لجباز ایشونم بیاد لجبازی کنه همه که مثل هم نیستند 

اتفاقا ظهر رفتم بهشون سر زدم اومدم خونمدقیقا تنهایی هم خوبهولی خب میگم چرااااا، واقعا ناراحت کننده ...

بابا مردا همینن تا مارو نکشن نمیفهن بخدا به نظرم هی نخوایم بهشون بفهممونیم چون نمیفهمنن مازنا خواستمون چیه به نظرم اصلا به روش نیار بکو خوب کردی رفتی پیش مامانت بیخیال تنها خوش باش برواینستاگرام من عاشق همسرم بودم خودمو کشتم نفهمید الان شدم یه آدم بی احساس ..‌همش میخواستم باهم جمع کنیم یه بار گفتم بیاطلاهامو بفروشم سمند بخرم گفت من می‌دونم تو میخوای این ماشین روبفروشی اونو بزنی به نام خودت باگفتم خودتو بیمه کن گفت چرا بعد مردم تو سوهرکنی بخوری حقوق من رو گفتم شوهرکنم که حقوق قطع میشه به هرحال من شدم مرگ تدریجی یه رویا کاملا سرووبی احساس الانم میگه ازاول همین بابودی فقط فهمیدم تا خوبم خوبه و هیچ وقت عوض نمیشه

من ۴۰ سالمه ۱۸ ساله متاهلم بچه هم دارم ترجیح میدم به بچم یاد بدم برای حقش بجنگه و به دستش بیاره و یه ...

بچه چهار هفت ساله چه ذرکی از جنگیدن داره توروخدا یکمی منطقی حرف بزنید الان خوبه این وضعیت ک خانم افسرده هست به فکر خودکشی افتاده زن مرد باید همراه هم باشند 

خوب عزیزم همسر منو شما اینجوری هست همسر ایشون کمی لجباز ایشونم بیاد لجبازی کنه همه که مثل هم نیستند

عزیزم استارتر میگه قبل عید داشته جدا می‌شده 

یعنی همسرش نباید حداقل دو ماه مراعات میکرد و با دل خانومش راه میومد؟؟؟

اگه واقعا اینقدر نمی‌فهمه خب والا جدا بشه بهتره که